Viikot 5 ja 6: Kotiväen päivä ja tyttöjen jääkiekkoturnaus

10.2.2023
Saimme kotiväen kylään Räisälänmäelle. Olimme mukana historiallisessa opiston tyttöjen jääkiekkoturnauksessa, jossa pelasivat vastakkain viime vuosikurssien tyttöjen joukkueet.

Palasimme opistolle maanantaina, innolla odottaen uutta periodia. Tunnelma opistolla on ollut rauhallinen ja leppoisa. Viikolla kirjoitettiin linjojen ja lautakuntien esittelyjä vuosikirjaa varten, ja jokainen kämppä huolehti oman osuutensa projektin edistämiseksi. Perjantaina oli yhteishenkeä kohottava luonto-ja erälinjalaisten ohjelmailta, ja myöhemmin illalla tytöt olivat järjestäneet tunnelmallisen tyttöjen illan.

Lauantaina vietimme opistolla huikean kotiväenpäivän. Opistolle tuli opistolaisten vanhempia ja sisaruksia käymään. Heille oli järjestetty monenlaista ohjelmaa mm. hevosratsastusta, banaanien soittoa ja opistolaiset vastaan sisaruksen -sählypeli. Saimme myös kuulla alustuksen aiheesta Kodin ihmissuhteet, minkä perään oli lyhyt yhteinen keskustelu.

Lauantai-iltana oli tyttöjen jääkiekkoturnaus Haapajärvellä. Turnaus oli aiempien vuosien opiston tyttöjoukkueita vastaan. Meidän tytöt toivat voiton kotiin.

Viikonlopun jälkeen hyvät säät rantautuivat Räisälänmäelle, ja opistolaiset aloittivat uuden viikon aurikoisin mielin. Viikon sisällä linjat pelasivat paljon lentopalloa vastakkain ja viimeisetkin kämppätekstit saatiin valmiiksi. Alkuviikosta luonto- ja erälinjalaiset lähtivät vuorokauden mittaiselle selviytymiskurssille, josta he selvisivät loistavasti. Keskiviikkona Räisälä A:n ohjelmailta toi mukavaa piristystä opistoarkeen. Torstaina vietimme taas puhelimetonta päivää. Viikko oli kaiken kaikkiaan hyvä ja antoisa. 

  • – Meriella ja Antton, Oona ja Teemu

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Opistoblogi – 21.4.2023

Opistovuoden toiseksi viimeinen periodi on mennyt nopeasti erilaisen ohjelman merkeissä. Kevätpäivä kokosi lauantaina Räisälämäelle satoja nuoria.

Opistoblogi – 6.4.2023

Keväiset ilmat ovat saapuneet Räisälänmäelle, mikä onkin saanut opistolaiset nauttimaan porukalla ulkoilusta!

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.