Viikot 38 ja 39: Presidentinvaalit, vieraita ja vanhempien kurssi

30.9.2022

 

Oli mukavaa palata opistolle maanantaina viikonloppulomilta levänneinä ja hyvillä mielin!

  Tunnelma opistolla on viikkojen kuluessa arkistunut pikkuhiljaa, ja opisto on alkanut tuntua kodilta. Myös soluissa tunnelma on ollut rento, ja muotoutunut kaikilla omanlaisekseen.

  Heti tuloiltana pidimme presidentinvaalit, ja presidentiksi äänestimme Seela Laitisen.

  Keskiviikkoiltana saimme opistolle harvinaisia vieraita LLC:ltä Amerikasta, Jämsän ja Ranuan opistoilta sekä SRK:lta. Vietimme mukavan illan yhdessä kuullen terveisiä Amerikasta, muilta opistoilta ja SRK:lta. Lauloimme myös vieraille kamarikuoron voimin!

  Perjantaina alkoi vanhempien kurssi, ja monen opistolaisen vanhemmat tulivat paikalle. Sekä vanhempien että opistolaisten kasvoilta paistoi toistensa näkemisen aito ilo. Lauantai-iltapäivään kestäneen kurssin aikana vietettiin yhteistä aikaa, keskusteltiin alustuksen pohjalta, sekä esiteltiin vanhemmille opistoa, linjojamme ja uusia ystäviä. 

  Kaiken kaikkiaan viikko oli mukava, rento, mutta myös tapahtumarikas.

Sunnuntaina oli Kotiseutu-teemapäivä. Meidän opistolaisten oli mukava kertoa kotiseuduistamme. Illaksi menimme seuroihin Reisjärven ry:lle. Opistolaiset alkavat tuntumaan jo tutuilta ja arki alkaa rullaamaan. Liikuntakerhotkin vihdoin käynnistyivät. Keskiviikkona oli teemapäivänä liikennevalopäivä, jossa pukeuduimme parisuhdestatuksen mukaan. Kiersimme isäntänä ja emäntänä kämppiä iltaisin. Kämpissä oli tunnelmallista ja jo kodin tuntua. Torstai-iltana vietimme keittiölautakunnan järjestämiä kämppäiltoja leipomisen merkeissä. Oli hauska kokoontua eri solujen kanssa. On kiva palata kahden viikon jälkeen kotiin tapaamaan perhettä ja ystäviä. Viikko oli mukava ja antoisa!

  • Aate, Selina, Juho ja Maria

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.