Viikot 38 ja 39: Presidentinvaalit, vieraita ja vanhempien kurssi

30.9.2022

 

Oli mukavaa palata opistolle maanantaina viikonloppulomilta levänneinä ja hyvillä mielin!

  Tunnelma opistolla on viikkojen kuluessa arkistunut pikkuhiljaa, ja opisto on alkanut tuntua kodilta. Myös soluissa tunnelma on ollut rento, ja muotoutunut kaikilla omanlaisekseen.

  Heti tuloiltana pidimme presidentinvaalit, ja presidentiksi äänestimme Seela Laitisen.

  Keskiviikkoiltana saimme opistolle harvinaisia vieraita LLC:ltä Amerikasta, Jämsän ja Ranuan opistoilta sekä SRK:lta. Vietimme mukavan illan yhdessä kuullen terveisiä Amerikasta, muilta opistoilta ja SRK:lta. Lauloimme myös vieraille kamarikuoron voimin!

  Perjantaina alkoi vanhempien kurssi, ja monen opistolaisen vanhemmat tulivat paikalle. Sekä vanhempien että opistolaisten kasvoilta paistoi toistensa näkemisen aito ilo. Lauantai-iltapäivään kestäneen kurssin aikana vietettiin yhteistä aikaa, keskusteltiin alustuksen pohjalta, sekä esiteltiin vanhemmille opistoa, linjojamme ja uusia ystäviä. 

  Kaiken kaikkiaan viikko oli mukava, rento, mutta myös tapahtumarikas.

Sunnuntaina oli Kotiseutu-teemapäivä. Meidän opistolaisten oli mukava kertoa kotiseuduistamme. Illaksi menimme seuroihin Reisjärven ry:lle. Opistolaiset alkavat tuntumaan jo tutuilta ja arki alkaa rullaamaan. Liikuntakerhotkin vihdoin käynnistyivät. Keskiviikkona oli teemapäivänä liikennevalopäivä, jossa pukeuduimme parisuhdestatuksen mukaan. Kiersimme isäntänä ja emäntänä kämppiä iltaisin. Kämpissä oli tunnelmallista ja jo kodin tuntua. Torstai-iltana vietimme keittiölautakunnan järjestämiä kämppäiltoja leipomisen merkeissä. Oli hauska kokoontua eri solujen kanssa. On kiva palata kahden viikon jälkeen kotiin tapaamaan perhettä ja ystäviä. Viikko oli mukava ja antoisa!

  • Aate, Selina, Juho ja Maria

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Opistoblogi – 21.4.2023

Opistovuoden toiseksi viimeinen periodi on mennyt nopeasti erilaisen ohjelman merkeissä. Kevätpäivä kokosi lauantaina Räisälämäelle satoja nuoria.

Opistoblogi – 6.4.2023

Keväiset ilmat ovat saapuneet Räisälänmäelle, mikä onkin saanut opistolaiset nauttimaan porukalla ulkoilusta!

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.