Viikot 5 ja 6: Kotiväen päivä ja jääkiekkoa

9.2.2024
Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Maanantai-iltana palasimme takaisin opistolle. Viikko alkoi lukujärjestyksen mukaisella opiskelulla.

Keskiviikkona Vapaa-ajan lautakunta järjesti Reiscanes- aiheisen teemapäivän, jonka ideana oli pukeutua opiston jääkiekkojoukkueen väreihin. Torstaina oli teknisen lautakunnan järjestämä kämppävierailu. Perjantaina yrittäjyyslinja veti vaiheikkaan ohjelmaillan muulle opistolle.

Lauantaina oli kotiväenpäivä, joten saimme opiston täyteen opistolaisten sisaruksia ja vanhempia. Päivä alkoi alustuksella ja keskustelulla aiheesta Kodin ihmissuhteet. Nuoremmille sisaruksille oli keskustelun jälkeen erilaisia toimintoja, kuten pomppulinna, satunurkkaus, lastenlauluja ja salibandya. Päivän aikana elämäntaitojen linja myi popcorneja, ja keräsi niitä myymällä rahaa oman linjan hyväksi. Päivän päätteeksi Haapajärvellä oli jääkiekkoturnaus, jossa pelasi tämän- ja viimevuoden opistojoukkueet. Sunnuntaina oli teemapäivä aiheesta hyvät tavat.

Tämä viikko on jatkunut normaalisti opiskellen. Iltaisin on ollut vapaa-aikaa, joka on käytetty yhdessä oloon. Musiikkilautakunta on myös järjestänyt lauluiltoja. Keskiviikkona oli Älä valita -päivä ja saliin järjestettiin kirpputori, johon opistolaiset saivat tuoda tavaroitaan myyntiin. Torstaina oli vielä kansainvälisyyslautakunnan ohjelmailta, jossa leikimme ja lauloimme englanniksi. Perjantaina siivoamme kämpät ja lähdemme lomille. 

-Tuure ja Ella, Tuomas ja Venla

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.

Opistoblogi – 12.10.2023

Syyslomaa edeltävällä periodilla nautittiin yhteisestä ajasta ja yhteisenä tekemisenä oli mm. majanrakennus ja nuorten perjantai. Teemapäivien aiheina olivat oppimistaidot sekä ulkomaalaisena opistossa. Osa opistolaisista pääsi Kuopioon opistoesittelyyn.