Viikot 3 ja 4: Rentoa meininkiä ja hyvää yhteishenkeä

9.2.2024
Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Maanantai-iltana palasimme opistolle rennoissa tunnelmissa. Viikko oli rauhallinen ja leppoisa. Tostaina oli Teknisenlinjan järjestämä ohjelmailta, joka kohotti mielialaa. Lauantain teemapäivän aiheena oli “haku päälle”. Päivään sisältyi erilaisia toimintapisteitä, kuten cv:n tekemistä, työhaastatteluja ja hygieniapassikoulutus. Teemapäivä valmisteli ja antoi suuntaa tulevaan yhteishakuun. 

Sunnuntain teemana oli “minä, me, opisto”, jonka tarkoituksena oli parantaa opiston yhteishenkeä. Opistolaiset jaettiin ryhmiin, joissa kierreltiin erilaisissa toimintapisteissä. Teemapäivä oli todella mieluisa ja se selkeästi paransi opiston yhteishenkeä. Siitä kuultiin paljon positiivista palautetta. 

Periodin toisella viikolla oli heti maanantaina Käytännöntaitojen linjan järjestämä pizzailta, joka oli onnistunut. Torstaina oli opistolaisten järkkäämä kehtolauluilta, jossa kuultiin hienoja lauluesityksiä. Opistolaiset viettivät huomattavasti paljon enemmän aikaa yhdessä esimerkiksi ulkoilun ja pelien merkeissä. 

-Iina, Maaria, Aake ja Juska

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.

Opistoblogi – 12.10.2023

Syyslomaa edeltävällä periodilla nautittiin yhteisestä ajasta ja yhteisenä tekemisenä oli mm. majanrakennus ja nuorten perjantai. Teemapäivien aiheina olivat oppimistaidot sekä ulkomaalaisena opistossa. Osa opistolaisista pääsi Kuopioon opistoesittelyyn.