Viikot 36 ja 37- Uuden opistovuoden alkutunnelmia

16.9.2022
Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Vuoden ensimmäinen isäntä ja emäntäviikko on nyt takana, ja samalla on takana myös opiston ensimmäinen kokonainen periodi. Meidän hommana oli huolehtia erilaisista luottamustehtävistä. Yhtenä niistä on jokailtainen kämppävierailu kaikissa soluissa. Se oli erittäin mieluisa tehtävä, koska oppi tuntemaan kaikki opistolaiset paremmin. Tällä jaksolla meillä alkoi opiskelu, joten viikot ovat olleet monella tapaa uudenlaisia ja monipuolisia. Ensimmäisestä viikosta alkaen opisto on tuntunut kodilta, koska täällä on mahtava porukka ja huippu ilmapiiri. Opiston ruoka on myös erinomaista. Keskiviikon seurojen jälkeen oli Orpolan ja Jussilan välinen taisto sählyssä sekä lentopallossa. Perjantaina meillä oli Reisjärven kunnan yleisurheilukentällä olympialaiset, joissa oli mahtava tunnelma.

Saatiin kokeilla uusia lajeja ja useat ylittivät itsensä. Perjantaina oli myös lautakuntien ensimmäinen kokoontuminen, joissa valitsimme lautakunnille puheenjohtajat ja sihteerit. Viikonloppuna meillä oli teemapäivien aiheena Arjen taidot ja Ainutlaatuinen minä.

Toinen viikko jatkui samoissa, mutta hieman vapautuneemmissa fiiliksissä. Opiston arki on pyörähtänyt nyt kunnolla käyntiin ja opiskelut ovat jo kovassa vauhdissa. Normaalin opiskelun lisäksi viikkoon on mahtunut keskiviikon keskusteluilta, jonka aiheena oli “Miten tuemme toisiamme uskon tiellä?” Presidentinvaalien ehdokkaat julistettiin auditoriossa keskiviikkoiltana. Teknisen työn linjan opiskelijat rakensivat alkuviikosta telttasaunan, mikä rakennettiin jo 10. vuotta peräkkäin. Se valmistui torstaina, ja pääsimme heti kokemaan sen ensilöylyt. Paljuun ja saunaan mahtuu noin sata ihmistä kerralla.

-Eerik ja Pihla, Petrus ja Viena

Viimeisimmät

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.

Opistoblogi – 25.2.2022

Ohjelmantäyteisen viikon kruunasi koko opistoporukan pipolätkäturnaus.