Viikot 13 ja 14: Keväisiä ilmoja ja reissaamista

6.4.2023
Keväiset ilmat ovat saapuneet Räisälänmäelle, mikä onkin saanut opistolaiset nauttimaan porukalla ulkoilusta!

Tällä periodilla olemme saaneet nauttia aurinkoisista ja lämpimistä päivistä.

Viikon 13 alussa luonto- ja erätaitojen linjalaiset lähtivät noin viikon mittaiselle hiihtovaellukselle Lappiin. Perjantaina aikaisin aamulla aikuislinjalaiset lähtivät Puolaan, kurssiavustamisesta saaduilla rahoilla. 

Orpolan yläkerran asukkaat järjestivät muille opistolaisille iltakylän, joka kokosi opistolaiset yhteen ja toi iloa perus opistoarkeen.

Viikonloppuna saimme vieraaksemme opistopäiville tulleita entisiä opistolaisia. Entiset opistolaiset saivat tutustua nykyiseen opistoon ja toimintaan. Opistoneuvosto ja vieraat vuosikursseittain järjestivät ohjelmaa ohjelmailtaan. Tytöt saivat nukkua yhden yön päärakennuksessa, kun kurssilaiset majoittuivat heidän asunnoissaan. Sunnuntaiaamuna opistolla oli jumalanpalvelus. 

Maanantaina opistolla oli aika tyhjää, koska myös muutama muukin linja lähti reissuun. Alkuviikosta myös osa innostui virpomaan.

Keskiviikkona opistolaiset pitivät pääsiäisen tapahtumista kuvaelman. Saimme syödä todella herkullisen pääsiäisaterian. Illalla myös kävimme yhdessä kirkossa pääsiäisviikon iltamessussa. Torstaina lähdimme pääsiäislomalle.

-Riikka ja Tuomo, Taava ja Eelia

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.