Viikot 13 ja 14: Keväisiä ilmoja ja reissaamista

6.4.2023
Keväiset ilmat ovat saapuneet Räisälänmäelle, mikä onkin saanut opistolaiset nauttimaan porukalla ulkoilusta!

Tällä periodilla olemme saaneet nauttia aurinkoisista ja lämpimistä päivistä.

Viikon 13 alussa luonto- ja erätaitojen linjalaiset lähtivät noin viikon mittaiselle hiihtovaellukselle Lappiin. Perjantaina aikaisin aamulla aikuislinjalaiset lähtivät Puolaan, kurssiavustamisesta saaduilla rahoilla. 

Orpolan yläkerran asukkaat järjestivät muille opistolaisille iltakylän, joka kokosi opistolaiset yhteen ja toi iloa perus opistoarkeen.

Viikonloppuna saimme vieraaksemme opistopäiville tulleita entisiä opistolaisia. Entiset opistolaiset saivat tutustua nykyiseen opistoon ja toimintaan. Opistoneuvosto ja vieraat vuosikursseittain järjestivät ohjelmaa ohjelmailtaan. Tytöt saivat nukkua yhden yön päärakennuksessa, kun kurssilaiset majoittuivat heidän asunnoissaan. Sunnuntaiaamuna opistolla oli jumalanpalvelus. 

Maanantaina opistolla oli aika tyhjää, koska myös muutama muukin linja lähti reissuun. Alkuviikosta myös osa innostui virpomaan.

Keskiviikkona opistolaiset pitivät pääsiäisen tapahtumista kuvaelman. Saimme syödä todella herkullisen pääsiäisaterian. Illalla myös kävimme yhdessä kirkossa pääsiäisviikon iltamessussa. Torstaina lähdimme pääsiäislomalle.

-Riikka ja Tuomo, Taava ja Eelia

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Opistoblogi – 21.4.2023

Opistovuoden toiseksi viimeinen periodi on mennyt nopeasti erilaisen ohjelman merkeissä. Kevätpäivä kokosi lauantaina Räisälämäelle satoja nuoria.

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.

Opistoblogi – 10.2.2023

Saimme kotiväen kylään Räisälänmäelle. Olimme mukana historiallisessa opiston tyttöjen jääkiekkoturnauksessa, jossa pelasivat vastakkain viime vuosikurssien tyttöjen joukkueet.