Viikot 11 ja 12: Laskettelua ja Loisto -seminaari

24.3.2023
Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Viikko alkoi mukavissa tunnelmissa viikon loman ja viikon TOP-jakson jälkeen. Keskiviikkona 15.3.lähdimme aikaisin aamulla Ukkohallaan, jossa vietimme ihanan päivän monenlaisen tekemisen parissa. Valittavana oli esimerkiksi laskettelua, keilausta, hiihtoa sekä uimista ja saunomista. Illalla palattiin opistolle mukavan päivän jälkeen väsyneissä tunnelmissa.

Torstaipäivä meni koulukuvausten merkeissä, kun otettiin vuorotellen koko opiston, henkilökunnan, linjojen kuvat sekä yksityiskuvat. Perjantaina 17.3. isoskoulutuksen valinnainen järjesti Nupen reisjärvisille nuorille opistolla. Lauantaina 18.3. opistolla oli kevätseminaari, jossa neljä eri hyvinvointialan ammattilaista, jotka kertoivat hyvinvointiin liittyvistä tärkeistä aiheista. Lauantai-iltana oli jääkiekkopelit Haapajärvellä, jossa oli todella hyvä meno. Viikonloppuna oli opistolla paljon opistolaisten kavereita vieraina, ja viikonloppuna oli paljon hauskaa yhdessäoloa.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on WhatsApp-Image-2023-03-24-at-00.06.00-1.jpeg

Sunnuntai alkoi Minnan pitämällä Itsetunto ja hyvinvointi -teemapäivällä, jonka aikana kierrettiin erilaisia pisteitä käytännöntyön linjalaisten vetämänä. Illalla opistolla pidettiin seurat.

Maanantaiaamuna luonto- ja erälinjalaiset lähtivät kolme päivää kestävälle jäätikkövaellukselle harjoittelemaan isompaa vaellusta varten. Päivä jatkui källien pitsaillan merkeissä ja pitsoja tehtiin lähteidemme mukaan yli sata.

Keskiviikkona lellit palasivat vaellukselta ja illalla oli seurat. Torstaina keittiölautakunta järjesti kämppien välisen kakkukilpailun, jossa kaikkien luovuus laitettiin koetukselle. Kilpailun voitti ulkonäön perusteella Anttila C ja maun perusteella Anttila D. Kaikki halukkaat pääsivät maistelemaan kakkuja!

Milja ja Däni, Aino ja Tuukka

Viimeisimmät

Opistoblogi – 21.4.2023

Opistovuoden toiseksi viimeinen periodi on mennyt nopeasti erilaisen ohjelman merkeissä. Kevätpäivä kokosi lauantaina Räisälämäelle satoja nuoria.

Opistoblogi – 6.4.2023

Keväiset ilmat ovat saapuneet Räisälänmäelle, mikä onkin saanut opistolaiset nauttimaan porukalla ulkoilusta!

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.

Opistoblogi – 10.2.2023

Saimme kotiväen kylään Räisälänmäelle. Olimme mukana historiallisessa opiston tyttöjen jääkiekkoturnauksessa, jossa pelasivat vastakkain viime vuosikurssien tyttöjen joukkueet.

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.