Viikot 11 ja 12: Laskettelua ja Loisto -seminaari

24.3.2023
Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Viikko alkoi mukavissa tunnelmissa viikon loman ja viikon TOP-jakson jälkeen. Keskiviikkona 15.3.lähdimme aikaisin aamulla Ukkohallaan, jossa vietimme ihanan päivän monenlaisen tekemisen parissa. Valittavana oli esimerkiksi laskettelua, keilausta, hiihtoa sekä uimista ja saunomista. Illalla palattiin opistolle mukavan päivän jälkeen väsyneissä tunnelmissa.

Torstaipäivä meni koulukuvausten merkeissä, kun otettiin vuorotellen koko opiston, henkilökunnan, linjojen kuvat sekä yksityiskuvat. Perjantaina 17.3. isoskoulutuksen valinnainen järjesti Nupen reisjärvisille nuorille opistolla. Lauantaina 18.3. opistolla oli kevätseminaari, jossa neljä eri hyvinvointialan ammattilaista, jotka kertoivat hyvinvointiin liittyvistä tärkeistä aiheista. Lauantai-iltana oli jääkiekkopelit Haapajärvellä, jossa oli todella hyvä meno. Viikonloppuna oli opistolla paljon opistolaisten kavereita vieraina, ja viikonloppuna oli paljon hauskaa yhdessäoloa.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on WhatsApp-Image-2023-03-24-at-00.06.00-1.jpeg

Sunnuntai alkoi Minnan pitämällä Itsetunto ja hyvinvointi -teemapäivällä, jonka aikana kierrettiin erilaisia pisteitä käytännöntyön linjalaisten vetämänä. Illalla opistolla pidettiin seurat.

Maanantaiaamuna luonto- ja erälinjalaiset lähtivät kolme päivää kestävälle jäätikkövaellukselle harjoittelemaan isompaa vaellusta varten. Päivä jatkui källien pitsaillan merkeissä ja pitsoja tehtiin lähteidemme mukaan yli sata.

Keskiviikkona lellit palasivat vaellukselta ja illalla oli seurat. Torstaina keittiölautakunta järjesti kämppien välisen kakkukilpailun, jossa kaikkien luovuus laitettiin koetukselle. Kilpailun voitti ulkonäön perusteella Anttila C ja maun perusteella Anttila D. Kaikki halukkaat pääsivät maistelemaan kakkuja!

Milja ja Däni, Aino ja Tuukka

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.