Viikko 9: Väriviikko ja pöytäjäkistä

5.3.2010

Maanantaina kokoonnuttiin opistokotiin vielä viikoksi ennen hiihtoloman alkua. Tiistaista alkaen ”runsaalla” joukolla osallistuimme väriviikkoon. Aloitimme mustavalkoisilla vaatteilla. Keskiviikkona oli opistounivormu (opistohuppari ja -housut) ja torstaina villit värit hallitsivat opiston katukuvaa.

Keskiviikkona meidän tytyt pelas jäkispelin Pyhäjärven supernaisia vastaan. Ja voitto tuli, tietenki. Meidän tytöt tykitti opiston voittoon 3-0. Ja sivustaseuraajatkin sai hyvää fiilistä kokiessaan näin hienoa peliä. Torstaina oli oppilaskunnan illassa pöytäjäkisturnajaiset. Tiukkojen kamppailujen jälkeen voittoon pyyhälsi Jarno. Finaalissa toiseksi sijoittui Samuel. Pronssiottelua ei tällä kertaa pelattu.

Loppuviikkoa kohti huomaa, että meistä jokaisella taitaa olla hieman sosiaaliähky, mutta se on tässä vaiheessa ihan normaalia eikä siitä kannata huolestua: hiihtoloma tulee tarpeeseen. Aikaa täytyy löytä näin sosiaalisen elämän jälkeen myös omalle itselleen. Vaikka opisto on koulu ja koti samassa paketissa, täytyy muistaa että todellinen tukikohtamme on vanhempien ja sisarusten luona kotona.

Edla ja Miika

Ps. On siis hiihtoloma eli se tarkoittaa sitä, että silloin hiihdetään 24/7!

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.