Viikko 9: Väriviikko ja pöytäjäkistä

5.3.2010

Maanantaina kokoonnuttiin opistokotiin vielä viikoksi ennen hiihtoloman alkua. Tiistaista alkaen ”runsaalla” joukolla osallistuimme väriviikkoon. Aloitimme mustavalkoisilla vaatteilla. Keskiviikkona oli opistounivormu (opistohuppari ja -housut) ja torstaina villit värit hallitsivat opiston katukuvaa.

Keskiviikkona meidän tytyt pelas jäkispelin Pyhäjärven supernaisia vastaan. Ja voitto tuli, tietenki. Meidän tytöt tykitti opiston voittoon 3-0. Ja sivustaseuraajatkin sai hyvää fiilistä kokiessaan näin hienoa peliä. Torstaina oli oppilaskunnan illassa pöytäjäkisturnajaiset. Tiukkojen kamppailujen jälkeen voittoon pyyhälsi Jarno. Finaalissa toiseksi sijoittui Samuel. Pronssiottelua ei tällä kertaa pelattu.

Loppuviikkoa kohti huomaa, että meistä jokaisella taitaa olla hieman sosiaaliähky, mutta se on tässä vaiheessa ihan normaalia eikä siitä kannata huolestua: hiihtoloma tulee tarpeeseen. Aikaa täytyy löytä näin sosiaalisen elämän jälkeen myös omalle itselleen. Vaikka opisto on koulu ja koti samassa paketissa, täytyy muistaa että todellinen tukikohtamme on vanhempien ja sisarusten luona kotona.

Edla ja Miika

Ps. On siis hiihtoloma eli se tarkoittaa sitä, että silloin hiihdetään 24/7!

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.