Viikko 9: Väriviikko ja pöytäjäkistä

5.3.2010

Maanantaina kokoonnuttiin opistokotiin vielä viikoksi ennen hiihtoloman alkua. Tiistaista alkaen ”runsaalla” joukolla osallistuimme väriviikkoon. Aloitimme mustavalkoisilla vaatteilla. Keskiviikkona oli opistounivormu (opistohuppari ja -housut) ja torstaina villit värit hallitsivat opiston katukuvaa.

Keskiviikkona meidän tytyt pelas jäkispelin Pyhäjärven supernaisia vastaan. Ja voitto tuli, tietenki. Meidän tytöt tykitti opiston voittoon 3-0. Ja sivustaseuraajatkin sai hyvää fiilistä kokiessaan näin hienoa peliä. Torstaina oli oppilaskunnan illassa pöytäjäkisturnajaiset. Tiukkojen kamppailujen jälkeen voittoon pyyhälsi Jarno. Finaalissa toiseksi sijoittui Samuel. Pronssiottelua ei tällä kertaa pelattu.

Loppuviikkoa kohti huomaa, että meistä jokaisella taitaa olla hieman sosiaaliähky, mutta se on tässä vaiheessa ihan normaalia eikä siitä kannata huolestua: hiihtoloma tulee tarpeeseen. Aikaa täytyy löytä näin sosiaalisen elämän jälkeen myös omalle itselleen. Vaikka opisto on koulu ja koti samassa paketissa, täytyy muistaa että todellinen tukikohtamme on vanhempien ja sisarusten luona kotona.

Edla ja Miika

Ps. On siis hiihtoloma eli se tarkoittaa sitä, että silloin hiihdetään 24/7!

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.