Viikko 9: Väriviikko ja pöytäjäkistä

5.3.2010

Maanantaina kokoonnuttiin opistokotiin vielä viikoksi ennen hiihtoloman alkua. Tiistaista alkaen ”runsaalla” joukolla osallistuimme väriviikkoon. Aloitimme mustavalkoisilla vaatteilla. Keskiviikkona oli opistounivormu (opistohuppari ja -housut) ja torstaina villit värit hallitsivat opiston katukuvaa.

Keskiviikkona meidän tytyt pelas jäkispelin Pyhäjärven supernaisia vastaan. Ja voitto tuli, tietenki. Meidän tytöt tykitti opiston voittoon 3-0. Ja sivustaseuraajatkin sai hyvää fiilistä kokiessaan näin hienoa peliä. Torstaina oli oppilaskunnan illassa pöytäjäkisturnajaiset. Tiukkojen kamppailujen jälkeen voittoon pyyhälsi Jarno. Finaalissa toiseksi sijoittui Samuel. Pronssiottelua ei tällä kertaa pelattu.

Loppuviikkoa kohti huomaa, että meistä jokaisella taitaa olla hieman sosiaaliähky, mutta se on tässä vaiheessa ihan normaalia eikä siitä kannata huolestua: hiihtoloma tulee tarpeeseen. Aikaa täytyy löytä näin sosiaalisen elämän jälkeen myös omalle itselleen. Vaikka opisto on koulu ja koti samassa paketissa, täytyy muistaa että todellinen tukikohtamme on vanhempien ja sisarusten luona kotona.

Edla ja Miika

Ps. On siis hiihtoloma eli se tarkoittaa sitä, että silloin hiihdetään 24/7!

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Opistoblogi – 21.4.2023

Opistovuoden toiseksi viimeinen periodi on mennyt nopeasti erilaisen ohjelman merkeissä. Kevätpäivä kokosi lauantaina Räisälämäelle satoja nuoria.

Opistoblogi – 6.4.2023

Keväiset ilmat ovat saapuneet Räisälänmäelle, mikä onkin saanut opistolaiset nauttimaan porukalla ulkoilusta!

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.