Viikko 8: Laskiaisviikko

20.2.2015

Palasimme maanantaina viikonlopun vietosta takaisin opistolle iloisin mielin. Tiistaina ohjelmalautakunta oli järjestänyt crazy hair day- teemapäivän. Jokainen siis laittoi hiuksensa hauskalla ja erikoisella tavalla. Näimme huikeita kampauksia ja jopa saksia oli käytetty. Tytöillä ja pojilla oli omat sarjansa, joista molemmista palkittiin kolme parasta.

IMG_0258

Keskiviikkona opiston lentopallo- ja sählyjoukkueilla oli haastepelit. Opiston ikäväksi molemmat ottelut hävittiin niukasti. Tärkeintä oli kuitenkin, että kaikilla oli hauskaa ja joukkueet kehittyivät.

IMG_0502

Torstaina lähdimme koulupäivän jälkeen laskemaan mäkeä koko opiston voimin Petäjämäelle. Vietimme todella vauhdikkaan ja mukavan päivän mäkeä laskiessa sekä makkaraa paistellessa.

IMG_0840

Aurinkokin näyttäytyi meille ja lämmitti jo mukavasti! Olimme opistolla nyt vain yhden viikon ja lähdemme nyt kahden viikon lomalle, joista toinen on tet-viikko ja toinen hiihtoloma.

Tämä viikko antoi meille paljon. Oli todella mukavaa käydä kiertelemässä soluissa ja tutustua läheisemmin teihin opistolaisiin. Aurinkoista kevättä ja huisan hauskaa hiihtolomaa!

Villa-Roosa ja Matti

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.