Viikko 8: Laskiaisviikko

20.2.2015

Palasimme maanantaina viikonlopun vietosta takaisin opistolle iloisin mielin. Tiistaina ohjelmalautakunta oli järjestänyt crazy hair day- teemapäivän. Jokainen siis laittoi hiuksensa hauskalla ja erikoisella tavalla. Näimme huikeita kampauksia ja jopa saksia oli käytetty. Tytöillä ja pojilla oli omat sarjansa, joista molemmista palkittiin kolme parasta.

IMG_0258

Keskiviikkona opiston lentopallo- ja sählyjoukkueilla oli haastepelit. Opiston ikäväksi molemmat ottelut hävittiin niukasti. Tärkeintä oli kuitenkin, että kaikilla oli hauskaa ja joukkueet kehittyivät.

IMG_0502

Torstaina lähdimme koulupäivän jälkeen laskemaan mäkeä koko opiston voimin Petäjämäelle. Vietimme todella vauhdikkaan ja mukavan päivän mäkeä laskiessa sekä makkaraa paistellessa.

IMG_0840

Aurinkokin näyttäytyi meille ja lämmitti jo mukavasti! Olimme opistolla nyt vain yhden viikon ja lähdemme nyt kahden viikon lomalle, joista toinen on tet-viikko ja toinen hiihtoloma.

Tämä viikko antoi meille paljon. Oli todella mukavaa käydä kiertelemässä soluissa ja tutustua läheisemmin teihin opistolaisiin. Aurinkoista kevättä ja huisan hauskaa hiihtolomaa!

Villa-Roosa ja Matti

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.