Viikko 8: Laskiaisviikko

20.2.2015

Palasimme maanantaina viikonlopun vietosta takaisin opistolle iloisin mielin. Tiistaina ohjelmalautakunta oli järjestänyt crazy hair day- teemapäivän. Jokainen siis laittoi hiuksensa hauskalla ja erikoisella tavalla. Näimme huikeita kampauksia ja jopa saksia oli käytetty. Tytöillä ja pojilla oli omat sarjansa, joista molemmista palkittiin kolme parasta.

IMG_0258

Keskiviikkona opiston lentopallo- ja sählyjoukkueilla oli haastepelit. Opiston ikäväksi molemmat ottelut hävittiin niukasti. Tärkeintä oli kuitenkin, että kaikilla oli hauskaa ja joukkueet kehittyivät.

IMG_0502

Torstaina lähdimme koulupäivän jälkeen laskemaan mäkeä koko opiston voimin Petäjämäelle. Vietimme todella vauhdikkaan ja mukavan päivän mäkeä laskiessa sekä makkaraa paistellessa.

IMG_0840

Aurinkokin näyttäytyi meille ja lämmitti jo mukavasti! Olimme opistolla nyt vain yhden viikon ja lähdemme nyt kahden viikon lomalle, joista toinen on tet-viikko ja toinen hiihtoloma.

Tämä viikko antoi meille paljon. Oli todella mukavaa käydä kiertelemässä soluissa ja tutustua läheisemmin teihin opistolaisiin. Aurinkoista kevättä ja huisan hauskaa hiihtolomaa!

Villa-Roosa ja Matti

Viimeisimmät

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.

Opistoblogi – 12.10.2023

Syyslomaa edeltävällä periodilla nautittiin yhteisestä ajasta ja yhteisenä tekemisenä oli mm. majanrakennus ja nuorten perjantai. Teemapäivien aiheina olivat oppimistaidot sekä ulkomaalaisena opistossa. Osa opistolaisista pääsi Kuopioon opistoesittelyyn.

Opistoblogi – 12.10.2023

Tällä syksyisellä periodilla järjestettiin presidentinvaalit sekä saimme vieraaksi opistolaisten vanhempia.

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.