Viikko 8: Laskiaisviikko

20.2.2015

Palasimme maanantaina viikonlopun vietosta takaisin opistolle iloisin mielin. Tiistaina ohjelmalautakunta oli järjestänyt crazy hair day- teemapäivän. Jokainen siis laittoi hiuksensa hauskalla ja erikoisella tavalla. Näimme huikeita kampauksia ja jopa saksia oli käytetty. Tytöillä ja pojilla oli omat sarjansa, joista molemmista palkittiin kolme parasta.

IMG_0258

Keskiviikkona opiston lentopallo- ja sählyjoukkueilla oli haastepelit. Opiston ikäväksi molemmat ottelut hävittiin niukasti. Tärkeintä oli kuitenkin, että kaikilla oli hauskaa ja joukkueet kehittyivät.

IMG_0502

Torstaina lähdimme koulupäivän jälkeen laskemaan mäkeä koko opiston voimin Petäjämäelle. Vietimme todella vauhdikkaan ja mukavan päivän mäkeä laskiessa sekä makkaraa paistellessa.

IMG_0840

Aurinkokin näyttäytyi meille ja lämmitti jo mukavasti! Olimme opistolla nyt vain yhden viikon ja lähdemme nyt kahden viikon lomalle, joista toinen on tet-viikko ja toinen hiihtoloma.

Tämä viikko antoi meille paljon. Oli todella mukavaa käydä kiertelemässä soluissa ja tutustua läheisemmin teihin opistolaisiin. Aurinkoista kevättä ja huisan hauskaa hiihtolomaa!

Villa-Roosa ja Matti

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.