Viikko 8: Hiihtolomalle!

23.2.2018

Tämä viikko opistolla on mennyt taas mahtavasti. Sää on ollut mitä loistavin, mutta ilma on ollut etenkin öisin kylmä, jonka takia lellien sunnuntaina aloittama selviytymiskurssi lopetettiin päivää aikaisemmin.

Selviytymiskurssilla mukana myös ihmisen paras ystävä

 Tiistaina aloitettiin päivällisen jälkeen solupäivä, jolloin jouduimme olemaan solujen “vankeja”. Kokemus oli kuitenkin mahtava, koska solulaisten kanssa ei ole arkisin ehtinyt olemaan niin paljon yhdessä.

Ilta vaihtuu kohti uutta päivää.

Solupäivä jatkui keskiviikon päivälliseen asti, joten kaikkien päivän tuntien tehtävät piti tehdä omissa soluissaan, mikä vaati hieman luovuutta ja teknologian apua. Mökkihöperyyden estämiseksi saimme kuitenkin ulkoilla kello 11-12 välisenä aikana, jossa oli tarjolla oppilaskunnan järjestämiä aktiviteetteja.

Keskiviikkona alkoi taas solujen välinen säbäturnaus liikuntalautakunnan järjestämänä. Vauhtia riitti ja turnaus kesti torstai-iltaan asti. Olemme saaneet kaikki arvat myytyä opintomatkan varainkeruuseen liittyen, ja siitä yhteiseksi palkinnoksi saimme olla illalla pitempään päärakennuksessa.

Otteluiden välistä lämmittelyä

Kaiken mukavan toiminnan jälkeen on kuitenkin aina mukava palata välillä kotiin ja viedä mukanaan kaikkea sitä iloa ja riemua, mitä olemme saaneet täällä kokea. Nyt lähdemme talvilomalle ja TOP-jaksolle. Hyvää hiihtolomaa kaikille!

Ruusa ja Miika

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.