Viikko 8: Hiihtolomalle!

23.2.2018

Tämä viikko opistolla on mennyt taas mahtavasti. Sää on ollut mitä loistavin, mutta ilma on ollut etenkin öisin kylmä, jonka takia lellien sunnuntaina aloittama selviytymiskurssi lopetettiin päivää aikaisemmin.

Selviytymiskurssilla mukana myös ihmisen paras ystävä

 Tiistaina aloitettiin päivällisen jälkeen solupäivä, jolloin jouduimme olemaan solujen “vankeja”. Kokemus oli kuitenkin mahtava, koska solulaisten kanssa ei ole arkisin ehtinyt olemaan niin paljon yhdessä.

Ilta vaihtuu kohti uutta päivää.

Solupäivä jatkui keskiviikon päivälliseen asti, joten kaikkien päivän tuntien tehtävät piti tehdä omissa soluissaan, mikä vaati hieman luovuutta ja teknologian apua. Mökkihöperyyden estämiseksi saimme kuitenkin ulkoilla kello 11-12 välisenä aikana, jossa oli tarjolla oppilaskunnan järjestämiä aktiviteetteja.

Keskiviikkona alkoi taas solujen välinen säbäturnaus liikuntalautakunnan järjestämänä. Vauhtia riitti ja turnaus kesti torstai-iltaan asti. Olemme saaneet kaikki arvat myytyä opintomatkan varainkeruuseen liittyen, ja siitä yhteiseksi palkinnoksi saimme olla illalla pitempään päärakennuksessa.

Otteluiden välistä lämmittelyä

Kaiken mukavan toiminnan jälkeen on kuitenkin aina mukava palata välillä kotiin ja viedä mukanaan kaikkea sitä iloa ja riemua, mitä olemme saaneet täällä kokea. Nyt lähdemme talvilomalle ja TOP-jaksolle. Hyvää hiihtolomaa kaikille!

Ruusa ja Miika

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Opistoblogi – 21.4.2023

Opistovuoden toiseksi viimeinen periodi on mennyt nopeasti erilaisen ohjelman merkeissä. Kevätpäivä kokosi lauantaina Räisälämäelle satoja nuoria.

Opistoblogi – 6.4.2023

Keväiset ilmat ovat saapuneet Räisälänmäelle, mikä onkin saanut opistolaiset nauttimaan porukalla ulkoilusta!

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.