Viikko 8: Hiihtolomalle!

23.2.2018

Tämä viikko opistolla on mennyt taas mahtavasti. Sää on ollut mitä loistavin, mutta ilma on ollut etenkin öisin kylmä, jonka takia lellien sunnuntaina aloittama selviytymiskurssi lopetettiin päivää aikaisemmin.

Selviytymiskurssilla mukana myös ihmisen paras ystävä

 Tiistaina aloitettiin päivällisen jälkeen solupäivä, jolloin jouduimme olemaan solujen “vankeja”. Kokemus oli kuitenkin mahtava, koska solulaisten kanssa ei ole arkisin ehtinyt olemaan niin paljon yhdessä.

Ilta vaihtuu kohti uutta päivää.

Solupäivä jatkui keskiviikon päivälliseen asti, joten kaikkien päivän tuntien tehtävät piti tehdä omissa soluissaan, mikä vaati hieman luovuutta ja teknologian apua. Mökkihöperyyden estämiseksi saimme kuitenkin ulkoilla kello 11-12 välisenä aikana, jossa oli tarjolla oppilaskunnan järjestämiä aktiviteetteja.

Keskiviikkona alkoi taas solujen välinen säbäturnaus liikuntalautakunnan järjestämänä. Vauhtia riitti ja turnaus kesti torstai-iltaan asti. Olemme saaneet kaikki arvat myytyä opintomatkan varainkeruuseen liittyen, ja siitä yhteiseksi palkinnoksi saimme olla illalla pitempään päärakennuksessa.

Otteluiden välistä lämmittelyä

Kaiken mukavan toiminnan jälkeen on kuitenkin aina mukava palata välillä kotiin ja viedä mukanaan kaikkea sitä iloa ja riemua, mitä olemme saaneet täällä kokea. Nyt lähdemme talvilomalle ja TOP-jaksolle. Hyvää hiihtolomaa kaikille!

Ruusa ja Miika

Viimeisimmät

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.

Opistoblogi – 10.2.2023

Saimme kotiväen kylään Räisälänmäelle. Olimme mukana historiallisessa opiston tyttöjen jääkiekkoturnauksessa, jossa pelasivat vastakkain viime vuosikurssien tyttöjen joukkueet.

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.