Viikko 6: Viikko muiden joukossa

10.2.2017

Viikko on kulunut kirpsakassa pakkassäässä. Monet ovat viihtyneet ulkona, etenkin Kalajan koululla pelaamassa jääkiekkoa.

IMG-20170210-WA0001

Viime viikon sunnuntaina vietimme some-teemapäivää. Keskustelimme somen käytöstä ja teimme ryhmissä pienet esityksetkin aiheesta. Sen jälkeen kaikilla oli pakollista, mutta vapaamuotoista ulkoilua. Some-päivän päätteeksi aloitimme kolmen vuorokauden puhelinlakon. Moni lähti mukaan tempaukseen, ”snäppistriikeistä” huolimatta. Rankan viikonlopun jälkeen kämpissä on ollut iltaisin rauhallinen ja levollinen tunnelma. 

IMG_0398

Opistolla on ollut vieraana kaksi tettiläistä tämän viikon ajan. Tiistai-iltana lellit saapuivat onnellisina, mutta väsyneinä jäätikkövaellukselta takaisin opistolle.

Keskiviikkona saimme nähdä jännittävän sählyottelun lollin ja tellin poikien välillä. Samana iltana saimme myös puhelimet takaisin. Moni koki puhelinlakon positiivisena asiana. Koimme sen myös kohottaneen yhteishenkeämme.

Ohjelmalautakunta järjesti torstain ohjelmaillan, johon he olivat tehneet  opiston ensimmäiset uutiset.

IMG-20170210-WA0003

Perjantaina lähdemme viikonlopun viettoon. On ollut mukava kokemus olla emäntänä ja isäntänä.

 

Nelli ja Viljo

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.