Viikko 5: Keskusteluilta

1.2.2013

Maanantaina palasimme virkeinä takaisin opistolle. Tiistaina aloitimme opiskelun normaaliin tapaan. Päiväkahvin aikaan muutama kioskilautakuntalainen lähti hakemaan  tukusta ja Ylivieskasta täydennystä kioskiin.

Keskusteluilta2

Keskiviikkoiltana oli omanväen keskusteluilta, jossa rehtorimme piti lyhyen alustuksen aiheesta ”Ystävyys”. Puheenvuorot olivat mielenkiintoisia ja keskustelua riitti ajankohtaisista aiheista opistoelämään liittyen.

Keskusteluilta

Torstai-iltana kasvatusalan -linjan opiskelijat näyttivät huikean itsekuvaamansa,  ja -näyttelemänsä satuvideon. Videon jälkeen kamarikuorolaiset lauloivat muutamia lauluja halukkaille kuulijoille. Illalla opistolaisten jääkiekkojoukkue lähti Haapajärvelle pelaamaan Kokkolasta tullutta porukkaa vastaan, johon kuului muun muassa entisiä opistolaisia.

Viikko on sujunut mukavasti. Viimeisetkin halukkaat ovat testailleet opistojumpsuitteja ja -huppareita sekä peliasuja. Biljardia ja pingistä on pelattu innokkaasti.

BlijardiHuomenna perjantaina luvassa on yhden keittiön työntekijän läksiäisjuhlat, joissa muun muassa kuorot laulavat. Illalla luvassa on myös keittiölautakunnan ohjelmailta. Viikonloppun teemapäiviä ovat  on ”Lapsuuteeni” sekä ”Miesten ja naistenpäivä”.

Elina ja Justus (ja Veli-Matti)

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.