Viikko 5: Keskusteluilta

1.2.2013

Maanantaina palasimme virkeinä takaisin opistolle. Tiistaina aloitimme opiskelun normaaliin tapaan. Päiväkahvin aikaan muutama kioskilautakuntalainen lähti hakemaan  tukusta ja Ylivieskasta täydennystä kioskiin.

Keskusteluilta2

Keskiviikkoiltana oli omanväen keskusteluilta, jossa rehtorimme piti lyhyen alustuksen aiheesta ”Ystävyys”. Puheenvuorot olivat mielenkiintoisia ja keskustelua riitti ajankohtaisista aiheista opistoelämään liittyen.

Keskusteluilta

Torstai-iltana kasvatusalan -linjan opiskelijat näyttivät huikean itsekuvaamansa,  ja -näyttelemänsä satuvideon. Videon jälkeen kamarikuorolaiset lauloivat muutamia lauluja halukkaille kuulijoille. Illalla opistolaisten jääkiekkojoukkue lähti Haapajärvelle pelaamaan Kokkolasta tullutta porukkaa vastaan, johon kuului muun muassa entisiä opistolaisia.

Viikko on sujunut mukavasti. Viimeisetkin halukkaat ovat testailleet opistojumpsuitteja ja -huppareita sekä peliasuja. Biljardia ja pingistä on pelattu innokkaasti.

BlijardiHuomenna perjantaina luvassa on yhden keittiön työntekijän läksiäisjuhlat, joissa muun muassa kuorot laulavat. Illalla luvassa on myös keittiölautakunnan ohjelmailta. Viikonloppun teemapäiviä ovat  on ”Lapsuuteeni” sekä ”Miesten ja naistenpäivä”.

Elina ja Justus (ja Veli-Matti)

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Opistoblogi – 21.4.2023

Opistovuoden toiseksi viimeinen periodi on mennyt nopeasti erilaisen ohjelman merkeissä. Kevätpäivä kokosi lauantaina Räisälämäelle satoja nuoria.

Opistoblogi – 6.4.2023

Keväiset ilmat ovat saapuneet Räisälänmäelle, mikä onkin saanut opistolaiset nauttimaan porukalla ulkoilusta!

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.