Viikko 5: Keskusteluilta

1.2.2013

Maanantaina palasimme virkeinä takaisin opistolle. Tiistaina aloitimme opiskelun normaaliin tapaan. Päiväkahvin aikaan muutama kioskilautakuntalainen lähti hakemaan  tukusta ja Ylivieskasta täydennystä kioskiin.

Keskusteluilta2

Keskiviikkoiltana oli omanväen keskusteluilta, jossa rehtorimme piti lyhyen alustuksen aiheesta ”Ystävyys”. Puheenvuorot olivat mielenkiintoisia ja keskustelua riitti ajankohtaisista aiheista opistoelämään liittyen.

Keskusteluilta

Torstai-iltana kasvatusalan -linjan opiskelijat näyttivät huikean itsekuvaamansa,  ja -näyttelemänsä satuvideon. Videon jälkeen kamarikuorolaiset lauloivat muutamia lauluja halukkaille kuulijoille. Illalla opistolaisten jääkiekkojoukkue lähti Haapajärvelle pelaamaan Kokkolasta tullutta porukkaa vastaan, johon kuului muun muassa entisiä opistolaisia.

Viikko on sujunut mukavasti. Viimeisetkin halukkaat ovat testailleet opistojumpsuitteja ja -huppareita sekä peliasuja. Biljardia ja pingistä on pelattu innokkaasti.

BlijardiHuomenna perjantaina luvassa on yhden keittiön työntekijän läksiäisjuhlat, joissa muun muassa kuorot laulavat. Illalla luvassa on myös keittiölautakunnan ohjelmailta. Viikonloppun teemapäiviä ovat  on ”Lapsuuteeni” sekä ”Miesten ja naistenpäivä”.

Elina ja Justus (ja Veli-Matti)

Viimeisimmät

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.

Opistoblogi – 10.2.2023

Saimme kotiväen kylään Räisälänmäelle. Olimme mukana historiallisessa opiston tyttöjen jääkiekkoturnauksessa, jossa pelasivat vastakkain viime vuosikurssien tyttöjen joukkueet.

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.