Viikko 5: Keskusteluilta

1.2.2013

Maanantaina palasimme virkeinä takaisin opistolle. Tiistaina aloitimme opiskelun normaaliin tapaan. Päiväkahvin aikaan muutama kioskilautakuntalainen lähti hakemaan  tukusta ja Ylivieskasta täydennystä kioskiin.

Keskusteluilta2

Keskiviikkoiltana oli omanväen keskusteluilta, jossa rehtorimme piti lyhyen alustuksen aiheesta ”Ystävyys”. Puheenvuorot olivat mielenkiintoisia ja keskustelua riitti ajankohtaisista aiheista opistoelämään liittyen.

Keskusteluilta

Torstai-iltana kasvatusalan -linjan opiskelijat näyttivät huikean itsekuvaamansa,  ja -näyttelemänsä satuvideon. Videon jälkeen kamarikuorolaiset lauloivat muutamia lauluja halukkaille kuulijoille. Illalla opistolaisten jääkiekkojoukkue lähti Haapajärvelle pelaamaan Kokkolasta tullutta porukkaa vastaan, johon kuului muun muassa entisiä opistolaisia.

Viikko on sujunut mukavasti. Viimeisetkin halukkaat ovat testailleet opistojumpsuitteja ja -huppareita sekä peliasuja. Biljardia ja pingistä on pelattu innokkaasti.

BlijardiHuomenna perjantaina luvassa on yhden keittiön työntekijän läksiäisjuhlat, joissa muun muassa kuorot laulavat. Illalla luvassa on myös keittiölautakunnan ohjelmailta. Viikonloppun teemapäiviä ovat  on ”Lapsuuteeni” sekä ”Miesten ja naistenpäivä”.

Elina ja Justus (ja Veli-Matti)

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.