Viikko 48: Kokeiden aikaa aikaa aikaa ja joulun taikaa taikaa taikaa

3.12.2010

Jo toisiksi viimeistä viikkoa eletään ennen joululomaa. Aika on hurahtanut vauhdilla, mutta onhan tässä vielä toiset puoli vuotta edessä – onneksi!

Maanantaina palasimme opistolle virkeinä viikonlopun jäljiltä nauttimaan koeviikosta. Viikko on kulunut kokeisiin lukiessa ja kokeita tehdessä sekä erilaisten esitelmien ja projektitöiden laatimisen parissa. ATK-luokka onkin ollut täpösen täynnä lähes joka ilta. Tiistai aivan kuin livahti ohi. Keskiviikkona reippaat erälinjalaiset lähtivät innosta puhkuen inventoimaan Reisjärven S-markettiin ja torstaina tarmokkaimmat jaksoivat vielä Haapavedelle hakemaan kuusia myytäväksi.

Torstai-iltana osa kasvatusalan linjalaisista kiersi soluissa yllättämässä amerikkalaisilla joululauluilla ja ei-niin-amerikkalaisilla pipareilla.

Soluissa ovat joululaulut soineet ja jouluvaloja löytyy lähes joka solusta, kuusiakin kuusi kappaletta. Omaperäisin kuusi lienee jo meille kaikille tuttu Orpola A:n Juissipurkeista laadittu kunniakkaan näköinen tekele. Valitettavasti rakennelma on erittäin heikkorakenteinen eikä kestä kosketusta, mutta se sille suokoon anteeksi, kunhan vain edes koskematta pystyssä pysyy.

Vielä huomenna perjantaina saamme nähdä kollien kauan suunnitellun ja tarkasti viimeistellyn ohjelmaillan, jonka suhteen koko opistolla on totta kai huiman suuret odotukset!

Lotta ja Matias

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.