Viikko 48: Kokeiden aikaa aikaa aikaa ja joulun taikaa taikaa taikaa

3.12.2010

Jo toisiksi viimeistä viikkoa eletään ennen joululomaa. Aika on hurahtanut vauhdilla, mutta onhan tässä vielä toiset puoli vuotta edessä – onneksi!

Maanantaina palasimme opistolle virkeinä viikonlopun jäljiltä nauttimaan koeviikosta. Viikko on kulunut kokeisiin lukiessa ja kokeita tehdessä sekä erilaisten esitelmien ja projektitöiden laatimisen parissa. ATK-luokka onkin ollut täpösen täynnä lähes joka ilta. Tiistai aivan kuin livahti ohi. Keskiviikkona reippaat erälinjalaiset lähtivät innosta puhkuen inventoimaan Reisjärven S-markettiin ja torstaina tarmokkaimmat jaksoivat vielä Haapavedelle hakemaan kuusia myytäväksi.

Torstai-iltana osa kasvatusalan linjalaisista kiersi soluissa yllättämässä amerikkalaisilla joululauluilla ja ei-niin-amerikkalaisilla pipareilla.

Soluissa ovat joululaulut soineet ja jouluvaloja löytyy lähes joka solusta, kuusiakin kuusi kappaletta. Omaperäisin kuusi lienee jo meille kaikille tuttu Orpola A:n Juissipurkeista laadittu kunniakkaan näköinen tekele. Valitettavasti rakennelma on erittäin heikkorakenteinen eikä kestä kosketusta, mutta se sille suokoon anteeksi, kunhan vain edes koskematta pystyssä pysyy.

Vielä huomenna perjantaina saamme nähdä kollien kauan suunnitellun ja tarkasti viimeistellyn ohjelmaillan, jonka suhteen koko opistolla on totta kai huiman suuret odotukset!

Lotta ja Matias

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Opistoblogi – 21.4.2023

Opistovuoden toiseksi viimeinen periodi on mennyt nopeasti erilaisen ohjelman merkeissä. Kevätpäivä kokosi lauantaina Räisälämäelle satoja nuoria.

Opistoblogi – 6.4.2023

Keväiset ilmat ovat saapuneet Räisälänmäelle, mikä onkin saanut opistolaiset nauttimaan porukalla ulkoilusta!

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.