Viikko 48: Kokeiden aikaa aikaa aikaa ja joulun taikaa taikaa taikaa

3.12.2010

Jo toisiksi viimeistä viikkoa eletään ennen joululomaa. Aika on hurahtanut vauhdilla, mutta onhan tässä vielä toiset puoli vuotta edessä – onneksi!

Maanantaina palasimme opistolle virkeinä viikonlopun jäljiltä nauttimaan koeviikosta. Viikko on kulunut kokeisiin lukiessa ja kokeita tehdessä sekä erilaisten esitelmien ja projektitöiden laatimisen parissa. ATK-luokka onkin ollut täpösen täynnä lähes joka ilta. Tiistai aivan kuin livahti ohi. Keskiviikkona reippaat erälinjalaiset lähtivät innosta puhkuen inventoimaan Reisjärven S-markettiin ja torstaina tarmokkaimmat jaksoivat vielä Haapavedelle hakemaan kuusia myytäväksi.

Torstai-iltana osa kasvatusalan linjalaisista kiersi soluissa yllättämässä amerikkalaisilla joululauluilla ja ei-niin-amerikkalaisilla pipareilla.

Soluissa ovat joululaulut soineet ja jouluvaloja löytyy lähes joka solusta, kuusiakin kuusi kappaletta. Omaperäisin kuusi lienee jo meille kaikille tuttu Orpola A:n Juissipurkeista laadittu kunniakkaan näköinen tekele. Valitettavasti rakennelma on erittäin heikkorakenteinen eikä kestä kosketusta, mutta se sille suokoon anteeksi, kunhan vain edes koskematta pystyssä pysyy.

Vielä huomenna perjantaina saamme nähdä kollien kauan suunnitellun ja tarkasti viimeistellyn ohjelmaillan, jonka suhteen koko opistolla on totta kai huiman suuret odotukset!

Lotta ja Matias

Viimeisimmät

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.

Opistoblogi – 10.2.2023

Saimme kotiväen kylään Räisälänmäelle. Olimme mukana historiallisessa opiston tyttöjen jääkiekkoturnauksessa, jossa pelasivat vastakkain viime vuosikurssien tyttöjen joukkueet.

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.