Viikko 47: Synttäreitä ja sählypelejä

26.11.2021

Tällä viikolla opistolla on ollut paljon ohjelmaa. Kämpissä on vietetty monia synttäreitä ja saunat ovat olleet kovalla käytöllä.

Sunnuntaina vietimme Thanksgiving-juhlaa. Saimme aamulla nukkua lounaaseen asti, jonka jälkeen amerikkalaiset esittivät meille näytelmän kiitospäivän historiasta. Sen jälkeen oli vapaa-aikaa, jolloin suurin osa opistolaisista meni ulos leikkimään lumisotaa. Kahvin jälkeen opistolaiset menivät valmistautumaan juhlapäivällistä varten. Päivällisen jälkeen monet opistolaiset menivät ottamaan saliin kämppä- ja kaverikuvia.

Maanantaina luonto- ja erälinjalaiset lähtivät yön yli kestävälle reissulle upeaan talvisäähän. Päivä oli rauhallinen eikä järjestettyä ohjelmaa ollut. Tiistaina ohjelmassa oli tyttöjen kämppien väliset säbäpelit. Moni opistolainen oli katsomassa ja kannustamassa pelejä illalla.

Keskiviikkona illalla oli tyttöjen säbäpelien välierät ja finaalit. Finaalissa pelasivat Tipula C ja Räisälä D. Tiukan säbäpelin jälkeen Räisälä D nappasi voiton.

 Torstaina opistolla pidettiin jo perinteinen raitapaitapäivä. Päivällisen jälkeen suuri joukko opistolaisia leikki ulkona lumisotaa. Illan päätteeksi narutuslautakunta järjesti hauskan ohjelmaillan.

Huikean jakson jälkeen opistolaiset lähtivät hyvillä mielin kohti viikonloppulomaa.

-Esa ja Helle

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.