Viikko 47: Synttäreitä ja sählypelejä

26.11.2021

Tällä viikolla opistolla on ollut paljon ohjelmaa. Kämpissä on vietetty monia synttäreitä ja saunat ovat olleet kovalla käytöllä.

Sunnuntaina vietimme Thanksgiving-juhlaa. Saimme aamulla nukkua lounaaseen asti, jonka jälkeen amerikkalaiset esittivät meille näytelmän kiitospäivän historiasta. Sen jälkeen oli vapaa-aikaa, jolloin suurin osa opistolaisista meni ulos leikkimään lumisotaa. Kahvin jälkeen opistolaiset menivät valmistautumaan juhlapäivällistä varten. Päivällisen jälkeen monet opistolaiset menivät ottamaan saliin kämppä- ja kaverikuvia.

Maanantaina luonto- ja erälinjalaiset lähtivät yön yli kestävälle reissulle upeaan talvisäähän. Päivä oli rauhallinen eikä järjestettyä ohjelmaa ollut. Tiistaina ohjelmassa oli tyttöjen kämppien väliset säbäpelit. Moni opistolainen oli katsomassa ja kannustamassa pelejä illalla.

Keskiviikkona illalla oli tyttöjen säbäpelien välierät ja finaalit. Finaalissa pelasivat Tipula C ja Räisälä D. Tiukan säbäpelin jälkeen Räisälä D nappasi voiton.

 Torstaina opistolla pidettiin jo perinteinen raitapaitapäivä. Päivällisen jälkeen suuri joukko opistolaisia leikki ulkona lumisotaa. Illan päätteeksi narutuslautakunta järjesti hauskan ohjelmaillan.

Huikean jakson jälkeen opistolaiset lähtivät hyvillä mielin kohti viikonloppulomaa.

-Esa ja Helle

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.