Viikko 47: Synttäreitä ja sählypelejä

26.11.2021

Tällä viikolla opistolla on ollut paljon ohjelmaa. Kämpissä on vietetty monia synttäreitä ja saunat ovat olleet kovalla käytöllä.

Sunnuntaina vietimme Thanksgiving-juhlaa. Saimme aamulla nukkua lounaaseen asti, jonka jälkeen amerikkalaiset esittivät meille näytelmän kiitospäivän historiasta. Sen jälkeen oli vapaa-aikaa, jolloin suurin osa opistolaisista meni ulos leikkimään lumisotaa. Kahvin jälkeen opistolaiset menivät valmistautumaan juhlapäivällistä varten. Päivällisen jälkeen monet opistolaiset menivät ottamaan saliin kämppä- ja kaverikuvia.

Maanantaina luonto- ja erälinjalaiset lähtivät yön yli kestävälle reissulle upeaan talvisäähän. Päivä oli rauhallinen eikä järjestettyä ohjelmaa ollut. Tiistaina ohjelmassa oli tyttöjen kämppien väliset säbäpelit. Moni opistolainen oli katsomassa ja kannustamassa pelejä illalla.

Keskiviikkona illalla oli tyttöjen säbäpelien välierät ja finaalit. Finaalissa pelasivat Tipula C ja Räisälä D. Tiukan säbäpelin jälkeen Räisälä D nappasi voiton.

 Torstaina opistolla pidettiin jo perinteinen raitapaitapäivä. Päivällisen jälkeen suuri joukko opistolaisia leikki ulkona lumisotaa. Illan päätteeksi narutuslautakunta järjesti hauskan ohjelmaillan.

Huikean jakson jälkeen opistolaiset lähtivät hyvillä mielin kohti viikonloppulomaa.

-Esa ja Helle

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.