Viikko 46: Grilliruokaa ja päheitä päähineitä

26.11.2021

Opistolaiset palasivat lomalta rennoin ja avoimin fiiliksin. Porukka odotti tulevan viikon ohjelmaa innolla, sillä kaikkea kivaa oli tiedossa. Maanantaina uudet isäntä ja emäntä aloittivat tehtävänsä.

Tiistaille hevostenhoitolautakunta oli järjestänyt Pähee päähine-päivän, joten opistolaiset olivat keksineet mitä mahtavimpia päähineitä. Käytävällä näkyi kaikenlaista: Karvalakeista muropakettiin. 

Keskiviikkona oli jouluasupäivä ja monimediataitojen linjalaiset ottivat halukkaista kuvia. Illalla erityislinjalaiset kutsuivat isännän ja emännän kylään. Torstaina opiston Hupsis-grilli avattiin ensimmäistä kertaa opiston historiassa. Grillilautakuntalaiset paiskivat hommia koko illan hyvän ruuan eteen. Iso kiitos siis heille.

Perjantaina monialaisten opintojen linjalaiset järjestivät huikean ohjelmaillan, jossa yksi peleistä oli sellainen, että joka linjalta yksi oppilas pääsi vastaamaan tietovisaan. Jokaisesta oikeasta vastauksesta sai kuppiin jotain hyvää, väärästä vastauksesta taas jotain ällöttävää. Illalla piti olla info lauantain inttipäivää varten, mutta suunnitelmat muuttuivat muun muassa uusien kokoontumisrajoitusten vuoksi. 

Lauantaina päärakennuksessa oli aika hiljaista ja fiilis oli kaikilla hieman alhaalla. Jenni sai kuitenkin piristettyä porukkaa omalla ohjelmallaan. Etsittiin muun muassa aarteita ja suunniteltiin kämpittäin pikkujoulut seuraavalle jaksolle. Illalla pelattiin poikien säbäturnaus, jonka voitti Orpola F. 

Mielestämme tällä viikolla porukka yhdistyi vastoinkäymisten takia ja muutenkin ilmapiiri oli todella rento. Kiitos kaikille kuluneesta viikosta!

 

– Oona ja Elias

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.