Viikko 46: Grilliruokaa ja päheitä päähineitä

26.11.2021

Opistolaiset palasivat lomalta rennoin ja avoimin fiiliksin. Porukka odotti tulevan viikon ohjelmaa innolla, sillä kaikkea kivaa oli tiedossa. Maanantaina uudet isäntä ja emäntä aloittivat tehtävänsä.

Tiistaille hevostenhoitolautakunta oli järjestänyt Pähee päähine-päivän, joten opistolaiset olivat keksineet mitä mahtavimpia päähineitä. Käytävällä näkyi kaikenlaista: Karvalakeista muropakettiin. 

Keskiviikkona oli jouluasupäivä ja monimediataitojen linjalaiset ottivat halukkaista kuvia. Illalla erityislinjalaiset kutsuivat isännän ja emännän kylään. Torstaina opiston Hupsis-grilli avattiin ensimmäistä kertaa opiston historiassa. Grillilautakuntalaiset paiskivat hommia koko illan hyvän ruuan eteen. Iso kiitos siis heille.

Perjantaina monialaisten opintojen linjalaiset järjestivät huikean ohjelmaillan, jossa yksi peleistä oli sellainen, että joka linjalta yksi oppilas pääsi vastaamaan tietovisaan. Jokaisesta oikeasta vastauksesta sai kuppiin jotain hyvää, väärästä vastauksesta taas jotain ällöttävää. Illalla piti olla info lauantain inttipäivää varten, mutta suunnitelmat muuttuivat muun muassa uusien kokoontumisrajoitusten vuoksi. 

Lauantaina päärakennuksessa oli aika hiljaista ja fiilis oli kaikilla hieman alhaalla. Jenni sai kuitenkin piristettyä porukkaa omalla ohjelmallaan. Etsittiin muun muassa aarteita ja suunniteltiin kämpittäin pikkujoulut seuraavalle jaksolle. Illalla pelattiin poikien säbäturnaus, jonka voitti Orpola F. 

Mielestämme tällä viikolla porukka yhdistyi vastoinkäymisten takia ja muutenkin ilmapiiri oli todella rento. Kiitos kaikille kuluneesta viikosta!

 

– Oona ja Elias

Viimeisimmät

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.

Opistoblogi – 10.2.2023

Saimme kotiväen kylään Räisälänmäelle. Olimme mukana historiallisessa opiston tyttöjen jääkiekkoturnauksessa, jossa pelasivat vastakkain viime vuosikurssien tyttöjen joukkueet.

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.