Viikko 44: Iloisin mielin takaisin opistolle

4.11.2010

Maanantaina tulimme rentouttavalta syyslomalta. Heti alkoi kauhea melu ja nauru, kun kerroimme lomakuulumisia. Monet pojat olivat saaneet jopa hiuksensa leikkautettua viikon aikana! Tiistaina aloitimme ahkeran koulunkäynnin, joka tietenkin jatkui koko loppuviikon. Keskiviikkoillan seuroissa puhujana oli erään opistolaisen isä ja seuravieraita oli runsaasti paikalla.

Torstaina oppilaskunnan illassa kaikki halukkaat pääsivät ratsastamaan hevostenhoitolautakunnan avustamana. Toivottavasti heppalautakunta järjestää uuden mahdollisuuden ratsastamiseen kauniimpana  päivänä ja sen mukana enemmän innokkaita ratsastelijoita, sillä nyt kenttä oli kurainen ja ilma sateinen.  Samaan aikaan opiston sisällä oli myös keittiölautakunnan järjestämä leivontakilpailu. Tämän lisäksi muutamat aktiiviset opiskelijat saivat organisoitua opiston sisätiloihin hauskoja leikkejä.

Opistolaisten yhteinen toive olisi, että tänne tulisi lunta, jotta porukka piristyisi!!!!

Petra ja Ilkka

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.