Viikko 44: Iloisin mielin takaisin opistolle

4.11.2010

Maanantaina tulimme rentouttavalta syyslomalta. Heti alkoi kauhea melu ja nauru, kun kerroimme lomakuulumisia. Monet pojat olivat saaneet jopa hiuksensa leikkautettua viikon aikana! Tiistaina aloitimme ahkeran koulunkäynnin, joka tietenkin jatkui koko loppuviikon. Keskiviikkoillan seuroissa puhujana oli erään opistolaisen isä ja seuravieraita oli runsaasti paikalla.

Torstaina oppilaskunnan illassa kaikki halukkaat pääsivät ratsastamaan hevostenhoitolautakunnan avustamana. Toivottavasti heppalautakunta järjestää uuden mahdollisuuden ratsastamiseen kauniimpana  päivänä ja sen mukana enemmän innokkaita ratsastelijoita, sillä nyt kenttä oli kurainen ja ilma sateinen.  Samaan aikaan opiston sisällä oli myös keittiölautakunnan järjestämä leivontakilpailu. Tämän lisäksi muutamat aktiiviset opiskelijat saivat organisoitua opiston sisätiloihin hauskoja leikkejä.

Opistolaisten yhteinen toive olisi, että tänne tulisi lunta, jotta porukka piristyisi!!!!

Petra ja Ilkka

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.