viikko 40: Opistoarkea

8.10.2020

 

Jälleen on yksi ihana opistoviikko takana. Viikko on sujunut oikein mukavasti ja aika on rullannut nopeasti. Kulunut viikko on sisältänyt ihanaa opistoarkea johon on kuulunut paljon mm. väsymystä, iloa ja naurun täyttämiä hetkiä. Ilmapiiri ja yhteishenki opistossa on vain vahvistunut entisestään. Opisto tuntuu päivä päivältä enemmän kodilta ja opistolaiset yhdeltä suurelta perheeltä.

Maanantai-iltana saimme jälleen palata opistolle kotiviikonlopun jälkeen. Koimme suurta jälleennäkemisen riemua. Oli mukavaa päästä taas opistokodin lämpöön. Maanantain ohjelmaan kuului opistotunti ja iltapala.

Tiistaina opistolla palattiin perusarkeen opiskelun merkeissä. Tiistai-iltana meno oli vaihtelevaa, joissain kämpissä meno oli väsyneempää, kun taas toisissa kohotettiin kämpän yhteishenkeä viettämällä kämppäiltaa, osalla herkkujen maistelun kera.

Keskiviikkona opistolaiset pääsivät seuraamaan opiston kannattajayhdistyksen kokousta etäyhteyden kautta liikuntasalissa. Illalla kämpissä käytiin hyviä keskusteluja isännän ja emännän kanssa.

Torstaina kelit höllivät opistolaisia. Opistolaiset nauttivat ihanasta säästä, osa jopa ulkona lounastaen. Illalla keittiölautakunta järjesti ohjelmaillan, jossa opistolaiset saivat nauttia mukavasta ohjelmasta, muunmuassa viestijuoksusta ja ruualla leikkimisestä. Illan kruunasi lautakunnan järjestämä tunnelmallinen iltapala.

Viikon viimeisenä opiskelupäivänä, perjantaina opiskeltiin, ja illalla oli teknisen työn linjan ohjelmailta, johon linjan opiskelijat ovat järjestäneet paljon erilaisia ohjelmanumeroita. Illassa opiskelijoita viihdyttivät mm. erilaiset kisat ja vitsibattle, ja hauskaa oli.

Lauantaina teemapäivän teemana oli oppimistaidot. Opiskelijat ilmottautuivat kolmeen neljästä järjestetystä pisteestä ja kiersivät niissä. Pisteissä päästiin tutustumaan erilaisiin oppimistaitoihin ja omiin vahvuuksiin. Kulunut viikko oli erittäin onnistunut, ja siitä päällimmäisenä mieleen jäi kiitollisuus.

 

Ronja & Eelis

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.