viikko 40: Opistoarkea

8.10.2020

 

Jälleen on yksi ihana opistoviikko takana. Viikko on sujunut oikein mukavasti ja aika on rullannut nopeasti. Kulunut viikko on sisältänyt ihanaa opistoarkea johon on kuulunut paljon mm. väsymystä, iloa ja naurun täyttämiä hetkiä. Ilmapiiri ja yhteishenki opistossa on vain vahvistunut entisestään. Opisto tuntuu päivä päivältä enemmän kodilta ja opistolaiset yhdeltä suurelta perheeltä.

Maanantai-iltana saimme jälleen palata opistolle kotiviikonlopun jälkeen. Koimme suurta jälleennäkemisen riemua. Oli mukavaa päästä taas opistokodin lämpöön. Maanantain ohjelmaan kuului opistotunti ja iltapala.

Tiistaina opistolla palattiin perusarkeen opiskelun merkeissä. Tiistai-iltana meno oli vaihtelevaa, joissain kämpissä meno oli väsyneempää, kun taas toisissa kohotettiin kämpän yhteishenkeä viettämällä kämppäiltaa, osalla herkkujen maistelun kera.

Keskiviikkona opistolaiset pääsivät seuraamaan opiston kannattajayhdistyksen kokousta etäyhteyden kautta liikuntasalissa. Illalla kämpissä käytiin hyviä keskusteluja isännän ja emännän kanssa.

Torstaina kelit höllivät opistolaisia. Opistolaiset nauttivat ihanasta säästä, osa jopa ulkona lounastaen. Illalla keittiölautakunta järjesti ohjelmaillan, jossa opistolaiset saivat nauttia mukavasta ohjelmasta, muunmuassa viestijuoksusta ja ruualla leikkimisestä. Illan kruunasi lautakunnan järjestämä tunnelmallinen iltapala.

Viikon viimeisenä opiskelupäivänä, perjantaina opiskeltiin, ja illalla oli teknisen työn linjan ohjelmailta, johon linjan opiskelijat ovat järjestäneet paljon erilaisia ohjelmanumeroita. Illassa opiskelijoita viihdyttivät mm. erilaiset kisat ja vitsibattle, ja hauskaa oli.

Lauantaina teemapäivän teemana oli oppimistaidot. Opiskelijat ilmottautuivat kolmeen neljästä järjestetystä pisteestä ja kiersivät niissä. Pisteissä päästiin tutustumaan erilaisiin oppimistaitoihin ja omiin vahvuuksiin. Kulunut viikko oli erittäin onnistunut, ja siitä päällimmäisenä mieleen jäi kiitollisuus.

 

Ronja & Eelis

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.