Viikko 40: Vanhempia vierailulla viikonloppuna

1.10.2015


Perjantaina aamupäivällä otettiin lautakuntien kuvat. Illalla vanhemmat saapuivat opistolle viettämään vanhempien viikonloppua.

vanhempainvklPäivä alkoi jumalanpalveluksella ja jatkui oppilaiden ja vanhempien esittäytymisellä. Yöpymispaikat olivat tiukassa jo valmiiksi ahtaissa soluissa, mutta silti kaikille löytyi sopiva yösija.

mieskuoro

Lauantai ja aikainen herätys. Ensin salissa pidettiin hyvä ja kysymyksiä herättävä alustus, jonka jälkeen opiskelijat lähtivät vanhempiensa kanssa omiin soluihin. Kämpissä oli todella avoin ilmapiiri ja keskustelimme uskovaisille tärkeistä asioista.  Keskustelut tuotiin esille solujen omissa puheenvuoroissa. Päivän aikana vanhemmilla oli mahdollista pelata lentopalloa opistolaisia vastaan ja käydä kokeilemassa talutusratsastusta.

solukeskustelu

Oli todella mukava nähdä omia ja muiden opistolaisten vanhempia ja käydä keskusteluja heidän kanssaan.

Sunnuntaina pohjois-amerikkalaiset  opiskelijat pitivät esitelmän Suomen ja Pohjois-Amerikan välisistä eroista. Sen jälkeen lähdimme ulos pelaamaan ultimatea ja lipunryöstöä. Ja olihan meillä kivaa.

Maanantaina palasimme arkeen ja takaisin koulun penkille.

Viikko isäntänä ja emäntänä on ollut todella opettavaista aikaa. On saanut käydä eri soluissa ja tutustua niiden asukkaisiin.

Linnea ja Miikka

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.