Viikko 40: Vanhempia vierailulla viikonloppuna

1.10.2015


Perjantaina aamupäivällä otettiin lautakuntien kuvat. Illalla vanhemmat saapuivat opistolle viettämään vanhempien viikonloppua.

vanhempainvklPäivä alkoi jumalanpalveluksella ja jatkui oppilaiden ja vanhempien esittäytymisellä. Yöpymispaikat olivat tiukassa jo valmiiksi ahtaissa soluissa, mutta silti kaikille löytyi sopiva yösija.

mieskuoro

Lauantai ja aikainen herätys. Ensin salissa pidettiin hyvä ja kysymyksiä herättävä alustus, jonka jälkeen opiskelijat lähtivät vanhempiensa kanssa omiin soluihin. Kämpissä oli todella avoin ilmapiiri ja keskustelimme uskovaisille tärkeistä asioista.  Keskustelut tuotiin esille solujen omissa puheenvuoroissa. Päivän aikana vanhemmilla oli mahdollista pelata lentopalloa opistolaisia vastaan ja käydä kokeilemassa talutusratsastusta.

solukeskustelu

Oli todella mukava nähdä omia ja muiden opistolaisten vanhempia ja käydä keskusteluja heidän kanssaan.

Sunnuntaina pohjois-amerikkalaiset  opiskelijat pitivät esitelmän Suomen ja Pohjois-Amerikan välisistä eroista. Sen jälkeen lähdimme ulos pelaamaan ultimatea ja lipunryöstöä. Ja olihan meillä kivaa.

Maanantaina palasimme arkeen ja takaisin koulun penkille.

Viikko isäntänä ja emäntänä on ollut todella opettavaista aikaa. On saanut käydä eri soluissa ja tutustua niiden asukkaisiin.

Linnea ja Miikka

Viimeisimmät

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.

Opistoblogi – 10.2.2023

Saimme kotiväen kylään Räisälänmäelle. Olimme mukana historiallisessa opiston tyttöjen jääkiekkoturnauksessa, jossa pelasivat vastakkain viime vuosikurssien tyttöjen joukkueet.

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.