Viikko 38: Hyvien tapojen -viikko

22.9.2011

Perjataina opistolaisten vanhemmat ja huoltajat tulivat opistolle vanhempainviikonloppuun. Viikonloppu alkoi rehtori Mikko Kinnusen pitämällä jumalanpalveluksella, jossa opistolaiset olivat avustajina. Myöhemmin illalla oli opistolaisten järjestämä ohjelmailta, jossa kaikki saivat nauraa sydämensä pohjasta!

Launtaina Juha Kaarivaara piti alustuksen aiheesta kodin ihmissuhteet ja ilmapiiri, jonka jälkeen käytiin vilkasta keskustelua ensin pienissä ryhmissä soluissa, jonka jälkeen se purettiin yhteisesti salissa. Keskustelun jälkeen äidit ottivat mittaa tytöistään ja isät pojistaan lentopallossa. Vanhemmat voittivat molemmat ottelut erin 2-1. Illalla pojat pelasivat ensimmäisen haasteottelunsa sählyssä.

Sunnuntaina alkoi hyvien tapojen viikko, joka alkoi Janne Syrin pitämällä alustuksella aiheesta ”Hyvät tavat”. Keskustelu oli jälleen vilkasta ja olisi jatkunut pitempäänkin. Iltapäivällä tiedotuslautakunta järjesti mukavan leikkimielisen kilpailun ulkona, jossa lautakunnittain tehtävänä oli piirtää kuva sisäpihan asfaltille ystävyydestä. Kilpailun voitti musiikkilautakunta.

Hyvien tapojen viikko jatkui niin, että joka päivälle oli oma teema. Maanantaina teemana oli ”Naiset ensin”, tiistaina ”Small Talk”, keskiviikkona ”Olen aina ajoissa” ja torstaina opettelimme kehumaan ja antamaan positiivista palautetta toiselle.

Riikka ja Juha-Petteri

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.