Viikko 38: Hyvien tapojen -viikko

22.9.2011

Perjataina opistolaisten vanhemmat ja huoltajat tulivat opistolle vanhempainviikonloppuun. Viikonloppu alkoi rehtori Mikko Kinnusen pitämällä jumalanpalveluksella, jossa opistolaiset olivat avustajina. Myöhemmin illalla oli opistolaisten järjestämä ohjelmailta, jossa kaikki saivat nauraa sydämensä pohjasta!

Launtaina Juha Kaarivaara piti alustuksen aiheesta kodin ihmissuhteet ja ilmapiiri, jonka jälkeen käytiin vilkasta keskustelua ensin pienissä ryhmissä soluissa, jonka jälkeen se purettiin yhteisesti salissa. Keskustelun jälkeen äidit ottivat mittaa tytöistään ja isät pojistaan lentopallossa. Vanhemmat voittivat molemmat ottelut erin 2-1. Illalla pojat pelasivat ensimmäisen haasteottelunsa sählyssä.

Sunnuntaina alkoi hyvien tapojen viikko, joka alkoi Janne Syrin pitämällä alustuksella aiheesta ”Hyvät tavat”. Keskustelu oli jälleen vilkasta ja olisi jatkunut pitempäänkin. Iltapäivällä tiedotuslautakunta järjesti mukavan leikkimielisen kilpailun ulkona, jossa lautakunnittain tehtävänä oli piirtää kuva sisäpihan asfaltille ystävyydestä. Kilpailun voitti musiikkilautakunta.

Hyvien tapojen viikko jatkui niin, että joka päivälle oli oma teema. Maanantaina teemana oli ”Naiset ensin”, tiistaina ”Small Talk”, keskiviikkona ”Olen aina ajoissa” ja torstaina opettelimme kehumaan ja antamaan positiivista palautetta toiselle.

Riikka ja Juha-Petteri

Viimeisimmät

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.

Opistoblogi – 10.2.2023

Saimme kotiväen kylään Räisälänmäelle. Olimme mukana historiallisessa opiston tyttöjen jääkiekkoturnauksessa, jossa pelasivat vastakkain viime vuosikurssien tyttöjen joukkueet.

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.