Viikko 35-36: Opistovuosi alkoi alkuvaelluksella

9.9.2016

Opistovuosi on lähtenyt mukavasti käyntiin. Alkuvaelluksen teimme Peuranpolulle Lestijärvelle ja se yhdisti porukkaa hyvin.

hermmanin-kuviaa-217
Alkuvaellus tehtiin perinteisesti Peuranpolulle.

Positiivisina kokemuksina päällimmäisiksi jäi linjojen välinen köydenveto, uiminen, saunominen, laulaminen Korsukylässä. Tulomatkalla porukka hoksasi kiertävänsä samaa järveä uudelleen.

img_1192
Illanviettoa uusien opistokavereiden kanssa.

Iltaisin on ollut mukava kierrellä soluissa, kun on päässyt näkemään ja kuulemaan eri solujen iltaelämää; toisissa poikien soluissa on laulettu, toisissa saunottu, tytöt ovat viettäneet läksiäisiä tunnelmallisessa kynttilänvalossa, leiponeet ja kokanneet. Poikien teekutsuja ei myöskään päästy karkuun.

img_1454

Liikuntasali on ollut kovassa käytössä ensimmäisellä viikolla.

Ahkera opiskelu on alkanut tällä viikolla. Valinnaiset on valittu ja perjantaina saamme tietää mihin lautakuntiin kukanenkin on valittu. Opistossa on hyvä harjoitella vastuunkantamista. Olemme jo oppineet kohtaamaan erilaisia ihmisiä Suomesta ja ulkomailta.


Hilla ja Pekka

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.