Viikko 35-36: Opistovuosi alkoi alkuvaelluksella

9.9.2016

Opistovuosi on lähtenyt mukavasti käyntiin. Alkuvaelluksen teimme Peuranpolulle Lestijärvelle ja se yhdisti porukkaa hyvin.

hermmanin-kuviaa-217
Alkuvaellus tehtiin perinteisesti Peuranpolulle.

Positiivisina kokemuksina päällimmäisiksi jäi linjojen välinen köydenveto, uiminen, saunominen, laulaminen Korsukylässä. Tulomatkalla porukka hoksasi kiertävänsä samaa järveä uudelleen.

img_1192
Illanviettoa uusien opistokavereiden kanssa.

Iltaisin on ollut mukava kierrellä soluissa, kun on päässyt näkemään ja kuulemaan eri solujen iltaelämää; toisissa poikien soluissa on laulettu, toisissa saunottu, tytöt ovat viettäneet läksiäisiä tunnelmallisessa kynttilänvalossa, leiponeet ja kokanneet. Poikien teekutsuja ei myöskään päästy karkuun.

img_1454

Liikuntasali on ollut kovassa käytössä ensimmäisellä viikolla.

Ahkera opiskelu on alkanut tällä viikolla. Valinnaiset on valittu ja perjantaina saamme tietää mihin lautakuntiin kukanenkin on valittu. Opistossa on hyvä harjoitella vastuunkantamista. Olemme jo oppineet kohtaamaan erilaisia ihmisiä Suomesta ja ulkomailta.


Hilla ja Pekka

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.