Viikko 33-34: Opistovuosi 2010-2011 alkoi!

26.8.2010

Ensimmäisellä viikolla tutustuimme sekä toisiimme että henkilökuntaan ja kävimme Peuranpolulla kaksipäiväisellä vaelluksella. Ensimmäinen viikko meni opiston tavoille opeteltaessa.

Palomestari Pasi Hintikka kävi luennoimassa meille paloturvallisuudesta lauantaina. Pääsimme pihalla kokeilemaan palavan rasvakattilan sammuttamista sammutuspeitteellä sekä sammuttamaan liekit vaahtosammuttimella! Illalla oli seurat opistolla ja puhujana oli rehtorimme Mikko Kinnunen.

Sunnuntaina kävimme Reisjärven kirkossa ehtoollisjumalanpalveluksessa, jonka jälkeen kävelimme rauhanyhdistykselle seuroihin. Maanantaina alkoi kunnon opiskelu viikon löysäilyn jälkeen. Saimme oppikirjat ja läksyjä tuli heti (ainakin joillekin)!

Keskiviikkona pääsi kuorotoiminta vauhtiin suurella osanottaja määrällä. Isossa kuorossa meitä oli melkein sata! Naiskuorossa pääsimme heti kokeilemaan laulamista kaksiäänisesti. Mieskuorokin pääsi vauhtiin. Siellä oli ennätysmäärä laulajia ensimmäisellä kerralla, kun kuoroon osallistui yli 20 opistolaista. Uskommme, että lisää tulee!

Torstaina pojat pääsivät aloittamaan jääkiekkokautensa Haapajärven jäähallissa. Liikuntasali ja pingispöydät ovat olleet opiskelijoiden kovassa käytössä koko kahden viikon ajan. Nämä kaksi viikkoa ovat sujuneet oikein mukavasti! Huomenna pääsemmekin ensimmäiselle viikonloppuvapaalle lataamaan akkuja seuraavaa kahta viikkoa varten.

Henna ja Vesku

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.