Viikko 33-34: Opistovuosi 2010-2011 alkoi!

26.8.2010

Ensimmäisellä viikolla tutustuimme sekä toisiimme että henkilökuntaan ja kävimme Peuranpolulla kaksipäiväisellä vaelluksella. Ensimmäinen viikko meni opiston tavoille opeteltaessa.

Palomestari Pasi Hintikka kävi luennoimassa meille paloturvallisuudesta lauantaina. Pääsimme pihalla kokeilemaan palavan rasvakattilan sammuttamista sammutuspeitteellä sekä sammuttamaan liekit vaahtosammuttimella! Illalla oli seurat opistolla ja puhujana oli rehtorimme Mikko Kinnunen.

Sunnuntaina kävimme Reisjärven kirkossa ehtoollisjumalanpalveluksessa, jonka jälkeen kävelimme rauhanyhdistykselle seuroihin. Maanantaina alkoi kunnon opiskelu viikon löysäilyn jälkeen. Saimme oppikirjat ja läksyjä tuli heti (ainakin joillekin)!

Keskiviikkona pääsi kuorotoiminta vauhtiin suurella osanottaja määrällä. Isossa kuorossa meitä oli melkein sata! Naiskuorossa pääsimme heti kokeilemaan laulamista kaksiäänisesti. Mieskuorokin pääsi vauhtiin. Siellä oli ennätysmäärä laulajia ensimmäisellä kerralla, kun kuoroon osallistui yli 20 opistolaista. Uskommme, että lisää tulee!

Torstaina pojat pääsivät aloittamaan jääkiekkokautensa Haapajärven jäähallissa. Liikuntasali ja pingispöydät ovat olleet opiskelijoiden kovassa käytössä koko kahden viikon ajan. Nämä kaksi viikkoa ovat sujuneet oikein mukavasti! Huomenna pääsemmekin ensimmäiselle viikonloppuvapaalle lataamaan akkuja seuraavaa kahta viikkoa varten.

Henna ja Vesku

Viimeisimmät

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.

Opistoblogi – 10.2.2023

Saimme kotiväen kylään Räisälänmäelle. Olimme mukana historiallisessa opiston tyttöjen jääkiekkoturnauksessa, jossa pelasivat vastakkain viime vuosikurssien tyttöjen joukkueet.

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.