Viikko 3: Naamiaiset

20.1.2012

Maanantaina saavuimme opistolle hyvin nukutun viikonlopun jälkeen. Maananai-ilta meni viikonlopun kuulumisia kysellessä. Tiistaina oli normaali koulupäivä, kukin opiskeli omalla innollaan. Illalla pieni porukka opistolaisia lähti esittelemään opistoa Haapajärvelle, kaikilta linjoilta oli yksi oppilas edustamassa omaa linjaansa. Lellit harjoittelivat ahkioiden vetämistä tulevaa Lapin vaellusta varten. Kollit opiskelivat englantia ahkerasti tulevaa koetta varten.

Torstaina tukioppilaat järjestivät naamiaiset opiskelijoiden piristykseksi. Ennen naamiaisia oli kuitenkin lautakuntien kokoukset, joissa arvioimme omissa lautakunnissa toimintaa syksyn osalta ja suunnittelimme tulevaa toimintaa keväälle. Lisäksi sai miettiä ideoita toisille lautakunnille. Näistä asioista keskustelemme huomenna oppilaskunnnan kehittämisseminaarissa.

Naamiaisissa asuja oli monenlaisia ja monen värisiä. Tukioppilaat järjestivät leikkimielisen kilpailun, jossa palkittiin mm. kaunein, komein, pelottavin, värikkäin ja illan hauskuuttaja. Myös aktiivisimmin pukeutunut solu palkittiin.  Huomenna lellit järjestävät opistoillan.

Emma ja Valde

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.