Viikko 3: Videointia linjoittain ja opistoesittelyjä

22.1.2016

Maanantaina tulimme taas hyvin levänneinä takaisin opistolle. Viikko opistolla on ollut aika leppoisa. Tiistaina ja keskiviikkona osa opistolaisista kävi esittelemässä opistoa Pihtiputaalla ja Haapajärvellä yhdeksäsluokkalaisille ja heidän vanhemmilleen. Olemme myös kuvanneet linjoittain uusia esittelyvideoita, joissa pyrimme kuvaamaan linjojen toimintaa entistä paremmin. Torstai-iltana oli viihtyvyyslautakunnan järjestämä oppilaskunnan ilta.

IMG_5153
Opiskelun aikaa.

Lauantaina on Haku päälle-teemapäivä, jonka vetäjänä toimii opinto-ohjaaja. Sunnuntaina on SRK-teemapäivä ja lellit lähtevät kolmen päivän mittaiselle selviytymiskurssille. Iltaisin porukka on alkanut olemaan vähän enemmän pääkkärissä yhdessä ja pelannut, soittanut ja laulanut, mikä varmasti vaikuttaa positiivisesti opiston yhteishenkeen ja viihtyisyyteen.

IMG_5745
Räisälänmäellä on saatu nauttia kovista pakkasista.

Emäntänä  ja isäntänä on saanut tutustua muiden kämppien iltaelämään ja on tullut käytyä soluissa, joissa tulee vierailtua harvemmin. Viikko on ollut oikein antoisa ja mukava!
Sara-Lotta ja Jeremias

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.