Viikko 3: Videointia linjoittain ja opistoesittelyjä

22.1.2016

Maanantaina tulimme taas hyvin levänneinä takaisin opistolle. Viikko opistolla on ollut aika leppoisa. Tiistaina ja keskiviikkona osa opistolaisista kävi esittelemässä opistoa Pihtiputaalla ja Haapajärvellä yhdeksäsluokkalaisille ja heidän vanhemmilleen. Olemme myös kuvanneet linjoittain uusia esittelyvideoita, joissa pyrimme kuvaamaan linjojen toimintaa entistä paremmin. Torstai-iltana oli viihtyvyyslautakunnan järjestämä oppilaskunnan ilta.

IMG_5153
Opiskelun aikaa.

Lauantaina on Haku päälle-teemapäivä, jonka vetäjänä toimii opinto-ohjaaja. Sunnuntaina on SRK-teemapäivä ja lellit lähtevät kolmen päivän mittaiselle selviytymiskurssille. Iltaisin porukka on alkanut olemaan vähän enemmän pääkkärissä yhdessä ja pelannut, soittanut ja laulanut, mikä varmasti vaikuttaa positiivisesti opiston yhteishenkeen ja viihtyisyyteen.

IMG_5745
Räisälänmäellä on saatu nauttia kovista pakkasista.

Emäntänä  ja isäntänä on saanut tutustua muiden kämppien iltaelämään ja on tullut käytyä soluissa, joissa tulee vierailtua harvemmin. Viikko on ollut oikein antoisa ja mukava!
Sara-Lotta ja Jeremias

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.