Viikko 17: Siivousta ja opintomatkalle valmistautumista

7.5.2018

Opiston hiljaiselo sai jälleen kohennusta, kun luonto- ja erälinjalaiset palasivat Lapin hiihtovaellukselta ja yrittäjyyslinjalaiset Helsingin Uskalla Yrittää -tapahtumasta. Tämän viikon teemana opistolla oli kevätsiivous ja siivosimme opistoa kuntoon ensi vuodeksi. Keväinen sää ja lumeton maa on innostanut opistolaisia harrastamaan ulkona pelailua ja useana iltana olikin erilaisia pelirinkejä ennen soluihin siirtymistä.

Ikkunoiden pesua

 

Uudet opistopaidat päällä

Heti alkuviikosta saimme kauan odotetut opistopaidat. Ne ovatkin olleet jo kovassa käytössä. Lauantaina lukio-opintojen linjalaiset kävivät luokkaretkellä linjanohjaajansa luona. Jotkut reippaat kertoivat polkeneensa pyörällä sinne ja sieltä takaisin. Loppuviikosta opistolaiset pakkasivat opintomatkalle Viroon, johon lähdimme maanantaina. Sunnuntaina vietettiin Viro-teemapäivää, jolloin saimme tietoa Virosta ja sen kulttuurista. Sunnuntai-iltana oli sitten soluihin menoa aikaistettu huomattavasti, jotta jaksoimme herätä maanantaina klo 4 ja lähteä opintomatkalle Viroon.

Ella ja Juhani

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.