Viikko 17: Siivousta ja opintomatkalle valmistautumista

7.5.2018

Opiston hiljaiselo sai jälleen kohennusta, kun luonto- ja erälinjalaiset palasivat Lapin hiihtovaellukselta ja yrittäjyyslinjalaiset Helsingin Uskalla Yrittää -tapahtumasta. Tämän viikon teemana opistolla oli kevätsiivous ja siivosimme opistoa kuntoon ensi vuodeksi. Keväinen sää ja lumeton maa on innostanut opistolaisia harrastamaan ulkona pelailua ja useana iltana olikin erilaisia pelirinkejä ennen soluihin siirtymistä.

Ikkunoiden pesua

 

Uudet opistopaidat päällä

Heti alkuviikosta saimme kauan odotetut opistopaidat. Ne ovatkin olleet jo kovassa käytössä. Lauantaina lukio-opintojen linjalaiset kävivät luokkaretkellä linjanohjaajansa luona. Jotkut reippaat kertoivat polkeneensa pyörällä sinne ja sieltä takaisin. Loppuviikosta opistolaiset pakkasivat opintomatkalle Viroon, johon lähdimme maanantaina. Sunnuntaina vietettiin Viro-teemapäivää, jolloin saimme tietoa Virosta ja sen kulttuurista. Sunnuntai-iltana oli sitten soluihin menoa aikaistettu huomattavasti, jotta jaksoimme herätä maanantaina klo 4 ja lähteä opintomatkalle Viroon.

Ella ja Juhani

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.