Viikko 17: Kevät hiipii opistokotiin

26.4.2013

Lauantain teemana oli diakoniapäivä. Jokainen opistolainen pääsi lähialueelle tekemään diakoniatyötä pienissä ryhmissä. Saimme auttaa erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä ja suurella joukolla saimme paljon aikaan. Illalla oli erityislinjan ohjelmailta, jossa Euroopan kuninkaallisiksi pukeutuneet erityislinjalaiset ja ensi vuoden erityislinjan valintakurssilaiset naurattivat meitä toden teolla.

_DSC5992

Sunnuntaina opistolla vietettiin opiston perustajajäsenen Uuno Kauton 85-vuotisjuhlaa. Lisäksi opistolla oli vapaaehtoistyön päivä ja kuulimme kaksi sangen mielenkiintoista luentoa SPR:stä ja vapaapalokuntatoiminnasta.

IMG_6781

Kevät hiipii pikkuhiljaa opistokotiimme. Olemme alkaneet viettämään aikaa enemmän ulkosalla. Välitunneilla ja iltaisin pihalla näkyy aurinkoa ottavia, skeittaavia, erilaisia ulkopelejä pelaavia opistolaisia. Suurella joukolla yhdessä tekeminen kohottaa yhteishenkeä ja vahvistaa yhteenkuuluvuuden tunnetta. Taustalla soivat laulut ja toisiin paremmin tutustuminen tuovat oman lisänsä tunnelmaan.

IMG_7293

Maanantaina sekä tyttöjen että poikien sählyjoukkueet pelasivat opistovuoden viimeiset haastepelit. Opiston joukkueet voittivat molemmat ottelut. Lisäksi tällä viikolla on pelattu solujen välisiä sählyotteluita. Pieniltä havereiltakaan ei olla valitettavasti vältytty, mutta siitä huolimatta tunnelma on ollut korkealla.

Keskiviikkona piano- tai urkutunneilla käyvät opistolaiset soittivat matineassa, jossa saimme kuulla kaunista musiikkia.

Nyt lähdemme viimeiselle viikonloppulomalle. Sen jälkeen palaamme virkeinä takaisin opistolle ja alamme valmistautua Viron-matkaa varten.

 Matleena ja Aapo

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.