Viikko 17: Kevät hiipii opistokotiin

26.4.2013

Lauantain teemana oli diakoniapäivä. Jokainen opistolainen pääsi lähialueelle tekemään diakoniatyötä pienissä ryhmissä. Saimme auttaa erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä ja suurella joukolla saimme paljon aikaan. Illalla oli erityislinjan ohjelmailta, jossa Euroopan kuninkaallisiksi pukeutuneet erityislinjalaiset ja ensi vuoden erityislinjan valintakurssilaiset naurattivat meitä toden teolla.

_DSC5992

Sunnuntaina opistolla vietettiin opiston perustajajäsenen Uuno Kauton 85-vuotisjuhlaa. Lisäksi opistolla oli vapaaehtoistyön päivä ja kuulimme kaksi sangen mielenkiintoista luentoa SPR:stä ja vapaapalokuntatoiminnasta.

IMG_6781

Kevät hiipii pikkuhiljaa opistokotiimme. Olemme alkaneet viettämään aikaa enemmän ulkosalla. Välitunneilla ja iltaisin pihalla näkyy aurinkoa ottavia, skeittaavia, erilaisia ulkopelejä pelaavia opistolaisia. Suurella joukolla yhdessä tekeminen kohottaa yhteishenkeä ja vahvistaa yhteenkuuluvuuden tunnetta. Taustalla soivat laulut ja toisiin paremmin tutustuminen tuovat oman lisänsä tunnelmaan.

IMG_7293

Maanantaina sekä tyttöjen että poikien sählyjoukkueet pelasivat opistovuoden viimeiset haastepelit. Opiston joukkueet voittivat molemmat ottelut. Lisäksi tällä viikolla on pelattu solujen välisiä sählyotteluita. Pieniltä havereiltakaan ei olla valitettavasti vältytty, mutta siitä huolimatta tunnelma on ollut korkealla.

Keskiviikkona piano- tai urkutunneilla käyvät opistolaiset soittivat matineassa, jossa saimme kuulla kaunista musiikkia.

Nyt lähdemme viimeiselle viikonloppulomalle. Sen jälkeen palaamme virkeinä takaisin opistolle ja alamme valmistautua Viron-matkaa varten.

 Matleena ja Aapo

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.