Viikko 17: Kevät hiipii opistokotiin

26.4.2013

Lauantain teemana oli diakoniapäivä. Jokainen opistolainen pääsi lähialueelle tekemään diakoniatyötä pienissä ryhmissä. Saimme auttaa erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä ja suurella joukolla saimme paljon aikaan. Illalla oli erityislinjan ohjelmailta, jossa Euroopan kuninkaallisiksi pukeutuneet erityislinjalaiset ja ensi vuoden erityislinjan valintakurssilaiset naurattivat meitä toden teolla.

_DSC5992

Sunnuntaina opistolla vietettiin opiston perustajajäsenen Uuno Kauton 85-vuotisjuhlaa. Lisäksi opistolla oli vapaaehtoistyön päivä ja kuulimme kaksi sangen mielenkiintoista luentoa SPR:stä ja vapaapalokuntatoiminnasta.

IMG_6781

Kevät hiipii pikkuhiljaa opistokotiimme. Olemme alkaneet viettämään aikaa enemmän ulkosalla. Välitunneilla ja iltaisin pihalla näkyy aurinkoa ottavia, skeittaavia, erilaisia ulkopelejä pelaavia opistolaisia. Suurella joukolla yhdessä tekeminen kohottaa yhteishenkeä ja vahvistaa yhteenkuuluvuuden tunnetta. Taustalla soivat laulut ja toisiin paremmin tutustuminen tuovat oman lisänsä tunnelmaan.

IMG_7293

Maanantaina sekä tyttöjen että poikien sählyjoukkueet pelasivat opistovuoden viimeiset haastepelit. Opiston joukkueet voittivat molemmat ottelut. Lisäksi tällä viikolla on pelattu solujen välisiä sählyotteluita. Pieniltä havereiltakaan ei olla valitettavasti vältytty, mutta siitä huolimatta tunnelma on ollut korkealla.

Keskiviikkona piano- tai urkutunneilla käyvät opistolaiset soittivat matineassa, jossa saimme kuulla kaunista musiikkia.

Nyt lähdemme viimeiselle viikonloppulomalle. Sen jälkeen palaamme virkeinä takaisin opistolle ja alamme valmistautua Viron-matkaa varten.

 Matleena ja Aapo

Viimeisimmät

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.

Opistoblogi – 10.2.2023

Saimme kotiväen kylään Räisälänmäelle. Olimme mukana historiallisessa opiston tyttöjen jääkiekkoturnauksessa, jossa pelasivat vastakkain viime vuosikurssien tyttöjen joukkueet.

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.