Viikko 16: Hiljainen viikko

17.4.2014

Lauantaina vietimme diakoniapäivää ja näissä merkeissä autoimme lähiseudun ihmisiä kotiaskareissa. Viikonlopun ohjelma jatkui sunnuntaina vapaaehtoistyön päivällä ja kuulimme kolme luentoa, jotka käsittelivät maanpuolustusta, palokuntaa ja Suomen Punaista Ristiä.

 Viikko alkoi maanantaina luennolla,  joka kertoi erään suomalaisen kasvuyrityksen tarinan. Lounaan jälkeen kaikki kuorolaiset, eli lähes kaikki opistolaiset, lähtivät Reisjärven kirkkoon äänittämään opistolevyä. Illalla käytiin myös kutkuttavan jännittävä sählypeli kaksi vuotta sitten opistossa olleita vastaan.

 Tiistaina saimme sekä arpavoitot että opistopaidat ja niiden ympärille ehtikin kehkeytyä melkoinen härdelli ennen kaikki olivat löytäneet omansa. Keskiviikkona käytävät täyttyivät punapaitaisista opiskelijoista, kun lähes kaikilla oli opistopaita yllään.

 Päiväkahvin jälkeen näimme pääsiäiskuvaelman,  jossa pääsimme seuraamaan pääsiäisen tapahtumia.

kuva 4

Kuvaelman jälkeen oli käytännöntyönlinjan tyttöjen yhdessä keittiöhenkilökunnan kanssa  valmistama juhla-ateria. Illemmalla pääsimme vielä Reisjärven kirkkoon,  jossa osallistuimme hiljaisen viikon messuun. Kamari- ja mieskuoro avustivat messussa laulamalla.

kuva (10)

 Nyt lähdemme viettämään pääsiäislomaa ja palaamme jälleen tiistai-iltana opistolle.

Julia ja Elias H

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.