Viikko 16: Hiljainen viikko

17.4.2014

Lauantaina vietimme diakoniapäivää ja näissä merkeissä autoimme lähiseudun ihmisiä kotiaskareissa. Viikonlopun ohjelma jatkui sunnuntaina vapaaehtoistyön päivällä ja kuulimme kolme luentoa, jotka käsittelivät maanpuolustusta, palokuntaa ja Suomen Punaista Ristiä.

 Viikko alkoi maanantaina luennolla,  joka kertoi erään suomalaisen kasvuyrityksen tarinan. Lounaan jälkeen kaikki kuorolaiset, eli lähes kaikki opistolaiset, lähtivät Reisjärven kirkkoon äänittämään opistolevyä. Illalla käytiin myös kutkuttavan jännittävä sählypeli kaksi vuotta sitten opistossa olleita vastaan.

 Tiistaina saimme sekä arpavoitot että opistopaidat ja niiden ympärille ehtikin kehkeytyä melkoinen härdelli ennen kaikki olivat löytäneet omansa. Keskiviikkona käytävät täyttyivät punapaitaisista opiskelijoista, kun lähes kaikilla oli opistopaita yllään.

 Päiväkahvin jälkeen näimme pääsiäiskuvaelman,  jossa pääsimme seuraamaan pääsiäisen tapahtumia.

kuva 4

Kuvaelman jälkeen oli käytännöntyönlinjan tyttöjen yhdessä keittiöhenkilökunnan kanssa  valmistama juhla-ateria. Illemmalla pääsimme vielä Reisjärven kirkkoon,  jossa osallistuimme hiljaisen viikon messuun. Kamari- ja mieskuoro avustivat messussa laulamalla.

kuva (10)

 Nyt lähdemme viettämään pääsiäislomaa ja palaamme jälleen tiistai-iltana opistolle.

Julia ja Elias H

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.