Viikko 16: Hiljainen viikko

17.4.2014

Lauantaina vietimme diakoniapäivää ja näissä merkeissä autoimme lähiseudun ihmisiä kotiaskareissa. Viikonlopun ohjelma jatkui sunnuntaina vapaaehtoistyön päivällä ja kuulimme kolme luentoa, jotka käsittelivät maanpuolustusta, palokuntaa ja Suomen Punaista Ristiä.

 Viikko alkoi maanantaina luennolla,  joka kertoi erään suomalaisen kasvuyrityksen tarinan. Lounaan jälkeen kaikki kuorolaiset, eli lähes kaikki opistolaiset, lähtivät Reisjärven kirkkoon äänittämään opistolevyä. Illalla käytiin myös kutkuttavan jännittävä sählypeli kaksi vuotta sitten opistossa olleita vastaan.

 Tiistaina saimme sekä arpavoitot että opistopaidat ja niiden ympärille ehtikin kehkeytyä melkoinen härdelli ennen kaikki olivat löytäneet omansa. Keskiviikkona käytävät täyttyivät punapaitaisista opiskelijoista, kun lähes kaikilla oli opistopaita yllään.

 Päiväkahvin jälkeen näimme pääsiäiskuvaelman,  jossa pääsimme seuraamaan pääsiäisen tapahtumia.

kuva 4

Kuvaelman jälkeen oli käytännöntyönlinjan tyttöjen yhdessä keittiöhenkilökunnan kanssa  valmistama juhla-ateria. Illemmalla pääsimme vielä Reisjärven kirkkoon,  jossa osallistuimme hiljaisen viikon messuun. Kamari- ja mieskuoro avustivat messussa laulamalla.

kuva (10)

 Nyt lähdemme viettämään pääsiäislomaa ja palaamme jälleen tiistai-iltana opistolle.

Julia ja Elias H

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.