Viikko 14: Vuosikurssiviikonloppu ja reissailua

4.4.2014

Lauantaiaamuna opistolle saapui entisiä opistolaisia 50:n, 40:n, 20:n ja 10:n vuoden takaa. Illalla oli ohjelmailta, jossa saimme nähdä ja kuulla miten opistoelämä on muuttunut 50 vuoden aikana. Pääsimme myös hoitamaan kurssilaisten lapsia. Sunnuntaiaamuna oli yhteinen jumalanpalvelus, jonka jälkeen kuulimme opiston historiasta ja keskustelimme yhdessä hyvän alustuksen pohjalta.

Keskiviikko – torstai välisenä yönä aikuislinja lähti omalle opintomatkalleen Pariisiin. Aikuiset kehuivat kovasti reissua. Oli lämpimät ilmat ja naurua riitti. He vierailivat mm. Eiffelin tornissa sekä Versaillesin palatsissa ja sen upeassa puutarhassa. Tiistaiyönä he saapuivat takaisin opistokotiin.

allit

Maanantaiaamuna luonto- ja erälinja lähti yhden ja puolen viikon mittaiselle hiihtovaellukselle Norjan ja Suomen Lappiin.

Tiistaina koimme ”kuvisryhmän” itse suunnitteleman ja toteuttaman esityksen, jossa he esittivät venäläisiä katulapsia. Esitys herätti monenlaisia ajatuksia ja pysäytti meitä kaikkia.

 kuviiija 077

Tyttöjen liikuntaryhmät lähtivät torstaina yhden yön mittaiselle vaellukselle lähimaastoon. He yöpyvät Saarisen leirikeskuksella. Me opistolle jääneet vietimme mukavan illan opiston kodalla makkaraa paistaen ja laulellen.

kuva (9)

Viikko on mennyt todella nopeasti ja jälleen on edessä viikonloppuloma…

Annika ja Eero

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.