Viikko 14: Vuosikurssiviikonloppu ja reissailua

4.4.2014

Lauantaiaamuna opistolle saapui entisiä opistolaisia 50:n, 40:n, 20:n ja 10:n vuoden takaa. Illalla oli ohjelmailta, jossa saimme nähdä ja kuulla miten opistoelämä on muuttunut 50 vuoden aikana. Pääsimme myös hoitamaan kurssilaisten lapsia. Sunnuntaiaamuna oli yhteinen jumalanpalvelus, jonka jälkeen kuulimme opiston historiasta ja keskustelimme yhdessä hyvän alustuksen pohjalta.

Keskiviikko – torstai välisenä yönä aikuislinja lähti omalle opintomatkalleen Pariisiin. Aikuiset kehuivat kovasti reissua. Oli lämpimät ilmat ja naurua riitti. He vierailivat mm. Eiffelin tornissa sekä Versaillesin palatsissa ja sen upeassa puutarhassa. Tiistaiyönä he saapuivat takaisin opistokotiin.

allit

Maanantaiaamuna luonto- ja erälinja lähti yhden ja puolen viikon mittaiselle hiihtovaellukselle Norjan ja Suomen Lappiin.

Tiistaina koimme ”kuvisryhmän” itse suunnitteleman ja toteuttaman esityksen, jossa he esittivät venäläisiä katulapsia. Esitys herätti monenlaisia ajatuksia ja pysäytti meitä kaikkia.

 kuviiija 077

Tyttöjen liikuntaryhmät lähtivät torstaina yhden yön mittaiselle vaellukselle lähimaastoon. He yöpyvät Saarisen leirikeskuksella. Me opistolle jääneet vietimme mukavan illan opiston kodalla makkaraa paistaen ja laulellen.

kuva (9)

Viikko on mennyt todella nopeasti ja jälleen on edessä viikonloppuloma…

Annika ja Eero

Viimeisimmät

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.

Opistoblogi – 12.10.2023

Syyslomaa edeltävällä periodilla nautittiin yhteisestä ajasta ja yhteisenä tekemisenä oli mm. majanrakennus ja nuorten perjantai. Teemapäivien aiheina olivat oppimistaidot sekä ulkomaalaisena opistossa. Osa opistolaisista pääsi Kuopioon opistoesittelyyn.

Opistoblogi – 12.10.2023

Tällä syksyisellä periodilla järjestettiin presidentinvaalit sekä saimme vieraaksi opistolaisten vanhempia.

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.