Viikko 14: Vuosikurssiviikonloppu ja reissailua

4.4.2014

Lauantaiaamuna opistolle saapui entisiä opistolaisia 50:n, 40:n, 20:n ja 10:n vuoden takaa. Illalla oli ohjelmailta, jossa saimme nähdä ja kuulla miten opistoelämä on muuttunut 50 vuoden aikana. Pääsimme myös hoitamaan kurssilaisten lapsia. Sunnuntaiaamuna oli yhteinen jumalanpalvelus, jonka jälkeen kuulimme opiston historiasta ja keskustelimme yhdessä hyvän alustuksen pohjalta.

Keskiviikko – torstai välisenä yönä aikuislinja lähti omalle opintomatkalleen Pariisiin. Aikuiset kehuivat kovasti reissua. Oli lämpimät ilmat ja naurua riitti. He vierailivat mm. Eiffelin tornissa sekä Versaillesin palatsissa ja sen upeassa puutarhassa. Tiistaiyönä he saapuivat takaisin opistokotiin.

allit

Maanantaiaamuna luonto- ja erälinja lähti yhden ja puolen viikon mittaiselle hiihtovaellukselle Norjan ja Suomen Lappiin.

Tiistaina koimme ”kuvisryhmän” itse suunnitteleman ja toteuttaman esityksen, jossa he esittivät venäläisiä katulapsia. Esitys herätti monenlaisia ajatuksia ja pysäytti meitä kaikkia.

 kuviiija 077

Tyttöjen liikuntaryhmät lähtivät torstaina yhden yön mittaiselle vaellukselle lähimaastoon. He yöpyvät Saarisen leirikeskuksella. Me opistolle jääneet vietimme mukavan illan opiston kodalla makkaraa paistaen ja laulellen.

kuva (9)

Viikko on mennyt todella nopeasti ja jälleen on edessä viikonloppuloma…

Annika ja Eero

Viimeisimmät

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.

Opistoblogi – 10.2.2023

Saimme kotiväen kylään Räisälänmäelle. Olimme mukana historiallisessa opiston tyttöjen jääkiekkoturnauksessa, jossa pelasivat vastakkain viime vuosikurssien tyttöjen joukkueet.

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.