Viikko 13: Opiskeluarkea ja aurinkoa

27.3.2014

Ilmassa oli jännityksen tuntua, kun saavuimme maanantaina takaisin rakkaaseen opistokotiimme: aikuislinjalaiset pakkasivat matkalaukkujaan Pariisin matkaa varten. Keskiviikkoiltana saattelimme heidät turvallisesti matkaan. Opisto on tuntunut hiljaiselta ja tyhjältä paikalta heidän poissaollessaan.

 blogikuva 3

Olemme saaneet viettää paljon aikaa ulkona pelaten ja auringosta nauttien, sillä sää on ollut mitä mahtavin! Osa opistolaisista  innostui kävelemään kylälle kauppaan jäätelöostoksille. Vuosikirjaa varten on kuvattu solukuvia ja niissä onkin näkynyt hyvä ilma ja auringon paiste. Kaikilla on ollut hymy herkässä!

 blogikuva 2

Torstai-iltana saimme vierailla toistemme soluissa soluvierailujen merkeissä. Juttua riitti vaikka kuinka ja paljon, sillä tunnemme toisemme jo melko hyvin. Soluvierailuja ennen käynnistyi vapaa-ajan lautakunnan järjestämä pingisturnaus.

blogikuva 1

On ollut haikea huomata, että opistovuosi kaartuu kohti loppuaan ja monien opistolaisten kanssa tiet eroavat. Onneksi meillä on edessä vielä monta mukavaa viikkoa ja tapahtumaa yhdessä. Esimerkiksi saamme viikonloppuna vieraaksemme entisiä opistolaisia vuosikymmenien takaa. Odotamme myös innolla tulevaa opintomatkaa Viroon.

Viikko on ollut ikimuistoinen ja ainutlaatuinen kokemus tutustua solujen iltaelämään ja sellaisiin ihmisiin joiden kanssa ei ole tullut vielä tullut paljon puhuttua.

 Iina A ja Henrik

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.