Viikko 13: Opiskeluarkea ja aurinkoa

27.3.2014

Ilmassa oli jännityksen tuntua, kun saavuimme maanantaina takaisin rakkaaseen opistokotiimme: aikuislinjalaiset pakkasivat matkalaukkujaan Pariisin matkaa varten. Keskiviikkoiltana saattelimme heidät turvallisesti matkaan. Opisto on tuntunut hiljaiselta ja tyhjältä paikalta heidän poissaollessaan.

 blogikuva 3

Olemme saaneet viettää paljon aikaa ulkona pelaten ja auringosta nauttien, sillä sää on ollut mitä mahtavin! Osa opistolaisista  innostui kävelemään kylälle kauppaan jäätelöostoksille. Vuosikirjaa varten on kuvattu solukuvia ja niissä onkin näkynyt hyvä ilma ja auringon paiste. Kaikilla on ollut hymy herkässä!

 blogikuva 2

Torstai-iltana saimme vierailla toistemme soluissa soluvierailujen merkeissä. Juttua riitti vaikka kuinka ja paljon, sillä tunnemme toisemme jo melko hyvin. Soluvierailuja ennen käynnistyi vapaa-ajan lautakunnan järjestämä pingisturnaus.

blogikuva 1

On ollut haikea huomata, että opistovuosi kaartuu kohti loppuaan ja monien opistolaisten kanssa tiet eroavat. Onneksi meillä on edessä vielä monta mukavaa viikkoa ja tapahtumaa yhdessä. Esimerkiksi saamme viikonloppuna vieraaksemme entisiä opistolaisia vuosikymmenien takaa. Odotamme myös innolla tulevaa opintomatkaa Viroon.

Viikko on ollut ikimuistoinen ja ainutlaatuinen kokemus tutustua solujen iltaelämään ja sellaisiin ihmisiin joiden kanssa ei ole tullut vielä tullut paljon puhuttua.

 Iina A ja Henrik

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.