Viikko 13: Opiskeluarkea ja aurinkoa

27.3.2014

Ilmassa oli jännityksen tuntua, kun saavuimme maanantaina takaisin rakkaaseen opistokotiimme: aikuislinjalaiset pakkasivat matkalaukkujaan Pariisin matkaa varten. Keskiviikkoiltana saattelimme heidät turvallisesti matkaan. Opisto on tuntunut hiljaiselta ja tyhjältä paikalta heidän poissaollessaan.

 blogikuva 3

Olemme saaneet viettää paljon aikaa ulkona pelaten ja auringosta nauttien, sillä sää on ollut mitä mahtavin! Osa opistolaisista  innostui kävelemään kylälle kauppaan jäätelöostoksille. Vuosikirjaa varten on kuvattu solukuvia ja niissä onkin näkynyt hyvä ilma ja auringon paiste. Kaikilla on ollut hymy herkässä!

 blogikuva 2

Torstai-iltana saimme vierailla toistemme soluissa soluvierailujen merkeissä. Juttua riitti vaikka kuinka ja paljon, sillä tunnemme toisemme jo melko hyvin. Soluvierailuja ennen käynnistyi vapaa-ajan lautakunnan järjestämä pingisturnaus.

blogikuva 1

On ollut haikea huomata, että opistovuosi kaartuu kohti loppuaan ja monien opistolaisten kanssa tiet eroavat. Onneksi meillä on edessä vielä monta mukavaa viikkoa ja tapahtumaa yhdessä. Esimerkiksi saamme viikonloppuna vieraaksemme entisiä opistolaisia vuosikymmenien takaa. Odotamme myös innolla tulevaa opintomatkaa Viroon.

Viikko on ollut ikimuistoinen ja ainutlaatuinen kokemus tutustua solujen iltaelämään ja sellaisiin ihmisiin joiden kanssa ei ole tullut vielä tullut paljon puhuttua.

 Iina A ja Henrik

Viimeisimmät

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.

Opistoblogi – 10.2.2023

Saimme kotiväen kylään Räisälänmäelle. Olimme mukana historiallisessa opiston tyttöjen jääkiekkoturnauksessa, jossa pelasivat vastakkain viime vuosikurssien tyttöjen joukkueet.

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.