Viikko 12: Pieni opintomatka Kajaaniin

26.3.2010

Viikonloppu meni loistavasti Kajaanissa pienellä opintomatkalla. Laskettelimme Vuokatissa lauantaipäivän ja kävimme peseytymässä Kajaanin uimahallilla. Uimahallilta menimme Kajaanin ry:lle pitämään opistoesittelyä. Rauhanyhdistykseltä lähdime yöksi kajaanilaisiin perheisiin. Perheet ottivat meidät lämpimästi vastaan.

Sunnuntaiaamuna osallistuimme Kainuun prikaatissa messuun ja tutustuimme varuskuntaan, jonka jälkeen kävimme syömässä ABC:llä. Lauantaiksi sattunut harmaa ja sumuinen ilma vaihtui sunnuntaina aurinkoiseksi ja keväiseksi, mitä onkin jatkunut koko viikon.

 

Atk-luokka on edelleen ollut ahkeralla käytöllä, kun oppilaat ovat tehneet projektitöitä ja muita esitelmiä. Luonto- ja erälinjalaiset ovat leiponeet ahkerasti leivoksia ja leipiä Kalajoen myyjäisiin, jotka ovat perjantaina. Lisäksi he ovat valmistautuneet tulevaa Lapin hiihtovaellusta varten sekä tehneet aisoja ahkioihin.

Maanantaina opistolla kävi esittelijä Ylivieskan ammattikorkeakoululta. Se antoi varmaasti miettimisen aihetta meille kaikille tulevaisuutta varten. Keskiviikkona hyvästelimme kenialaisen vieraamme Mauricen, joka sai kokea opistolla monia uusia asioita.

Henna ja Marko

     

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.