Viikko 12: Pieni opintomatka Kajaaniin

26.3.2010

Viikonloppu meni loistavasti Kajaanissa pienellä opintomatkalla. Laskettelimme Vuokatissa lauantaipäivän ja kävimme peseytymässä Kajaanin uimahallilla. Uimahallilta menimme Kajaanin ry:lle pitämään opistoesittelyä. Rauhanyhdistykseltä lähdime yöksi kajaanilaisiin perheisiin. Perheet ottivat meidät lämpimästi vastaan.

Sunnuntaiaamuna osallistuimme Kainuun prikaatissa messuun ja tutustuimme varuskuntaan, jonka jälkeen kävimme syömässä ABC:llä. Lauantaiksi sattunut harmaa ja sumuinen ilma vaihtui sunnuntaina aurinkoiseksi ja keväiseksi, mitä onkin jatkunut koko viikon.

 

Atk-luokka on edelleen ollut ahkeralla käytöllä, kun oppilaat ovat tehneet projektitöitä ja muita esitelmiä. Luonto- ja erälinjalaiset ovat leiponeet ahkerasti leivoksia ja leipiä Kalajoen myyjäisiin, jotka ovat perjantaina. Lisäksi he ovat valmistautuneet tulevaa Lapin hiihtovaellusta varten sekä tehneet aisoja ahkioihin.

Maanantaina opistolla kävi esittelijä Ylivieskan ammattikorkeakoululta. Se antoi varmaasti miettimisen aihetta meille kaikille tulevaisuutta varten. Keskiviikkona hyvästelimme kenialaisen vieraamme Mauricen, joka sai kokea opistolla monia uusia asioita.

Henna ja Marko

     

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.