Viikko 12: Pieni opintomatka Kajaaniin

26.3.2010

Viikonloppu meni loistavasti Kajaanissa pienellä opintomatkalla. Laskettelimme Vuokatissa lauantaipäivän ja kävimme peseytymässä Kajaanin uimahallilla. Uimahallilta menimme Kajaanin ry:lle pitämään opistoesittelyä. Rauhanyhdistykseltä lähdime yöksi kajaanilaisiin perheisiin. Perheet ottivat meidät lämpimästi vastaan.

Sunnuntaiaamuna osallistuimme Kainuun prikaatissa messuun ja tutustuimme varuskuntaan, jonka jälkeen kävimme syömässä ABC:llä. Lauantaiksi sattunut harmaa ja sumuinen ilma vaihtui sunnuntaina aurinkoiseksi ja keväiseksi, mitä onkin jatkunut koko viikon.

 

Atk-luokka on edelleen ollut ahkeralla käytöllä, kun oppilaat ovat tehneet projektitöitä ja muita esitelmiä. Luonto- ja erälinjalaiset ovat leiponeet ahkerasti leivoksia ja leipiä Kalajoen myyjäisiin, jotka ovat perjantaina. Lisäksi he ovat valmistautuneet tulevaa Lapin hiihtovaellusta varten sekä tehneet aisoja ahkioihin.

Maanantaina opistolla kävi esittelijä Ylivieskan ammattikorkeakoululta. Se antoi varmaasti miettimisen aihetta meille kaikille tulevaisuutta varten. Keskiviikkona hyvästelimme kenialaisen vieraamme Mauricen, joka sai kokea opistolla monia uusia asioita.

Henna ja Marko

     

Viimeisimmät

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.

Opistoblogi – 10.2.2023

Saimme kotiväen kylään Räisälänmäelle. Olimme mukana historiallisessa opiston tyttöjen jääkiekkoturnauksessa, jossa pelasivat vastakkain viime vuosikurssien tyttöjen joukkueet.

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.