Viikko 12: Kevät on täällä

14.4.2022
Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Tämä viikko on ollut meille kaikille hyvin tapahtumatäyteinen. Sunnuntaina lähdimme Oulun rauhanyhdistykselle pitämään opistoesittelyä, jonka jälkeen hiljennyimme kuuntelemaan seurapuheen. Bussimatkoille järjestettiin ohjelmaa eri lautakuntien toimesta muun muassa yhteislauluja ja leikkejä. 

Maanantaina käytännön työn linjalaiset järjestivät pizzaillan koko opistolle. Opistolaiset saivat tilata haluamansa pizzan.

Tiistai ja keskiviikko meni kevään lämmöstä nauttien. Esiin otettiinkin heti skeittilaudat ja useat opistolaiset innoustuivat skeittaamisesta. Aurinkoinen sää toi mukanaan hyvää fiilistä koko opistolle.

Torstaina herättiin jo viiden maissa aamupalalle. Nimittäin edessä oli mitä mahtavin päivä yhdessä opistolaisten kanssa. Lähdimme kolmella bussilla kohti Ukkohallan rinteitä. Matkalla pysähdyimme ostamaan eväitä Kajaanin ABC:ltä. Laskettelureissulle sattui hyvä sää ja opistolaiset nauttivat yhdessäolosta. Päivän aikana oli myös mahdollisuus käydä saunamaailmassa tai keilaamassa.

-Milja ja Hannes

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.