Viikko 12: Kevät on täällä

14.4.2022
Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Tämä viikko on ollut meille kaikille hyvin tapahtumatäyteinen. Sunnuntaina lähdimme Oulun rauhanyhdistykselle pitämään opistoesittelyä, jonka jälkeen hiljennyimme kuuntelemaan seurapuheen. Bussimatkoille järjestettiin ohjelmaa eri lautakuntien toimesta muun muassa yhteislauluja ja leikkejä. 

Maanantaina käytännön työn linjalaiset järjestivät pizzaillan koko opistolle. Opistolaiset saivat tilata haluamansa pizzan.

Tiistai ja keskiviikko meni kevään lämmöstä nauttien. Esiin otettiinkin heti skeittilaudat ja useat opistolaiset innoustuivat skeittaamisesta. Aurinkoinen sää toi mukanaan hyvää fiilistä koko opistolle.

Torstaina herättiin jo viiden maissa aamupalalle. Nimittäin edessä oli mitä mahtavin päivä yhdessä opistolaisten kanssa. Lähdimme kolmella bussilla kohti Ukkohallan rinteitä. Matkalla pysähdyimme ostamaan eväitä Kajaanin ABC:ltä. Laskettelureissulle sattui hyvä sää ja opistolaiset nauttivat yhdessäolosta. Päivän aikana oli myös mahdollisuus käydä saunamaailmassa tai keilaamassa.

-Milja ja Hannes

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.

Opistoblogi – 25.2.2022

Ohjelmantäyteisen viikon kruunasi koko opistoporukan pipolätkäturnaus.