Viikko 12: Kevät on täällä

14.4.2022
Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Tämä viikko on ollut meille kaikille hyvin tapahtumatäyteinen. Sunnuntaina lähdimme Oulun rauhanyhdistykselle pitämään opistoesittelyä, jonka jälkeen hiljennyimme kuuntelemaan seurapuheen. Bussimatkoille järjestettiin ohjelmaa eri lautakuntien toimesta muun muassa yhteislauluja ja leikkejä. 

Maanantaina käytännön työn linjalaiset järjestivät pizzaillan koko opistolle. Opistolaiset saivat tilata haluamansa pizzan.

Tiistai ja keskiviikko meni kevään lämmöstä nauttien. Esiin otettiinkin heti skeittilaudat ja useat opistolaiset innoustuivat skeittaamisesta. Aurinkoinen sää toi mukanaan hyvää fiilistä koko opistolle.

Torstaina herättiin jo viiden maissa aamupalalle. Nimittäin edessä oli mitä mahtavin päivä yhdessä opistolaisten kanssa. Lähdimme kolmella bussilla kohti Ukkohallan rinteitä. Matkalla pysähdyimme ostamaan eväitä Kajaanin ABC:ltä. Laskettelureissulle sattui hyvä sää ja opistolaiset nauttivat yhdessäolosta. Päivän aikana oli myös mahdollisuus käydä saunamaailmassa tai keilaamassa.

-Milja ja Hannes

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.